HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
keildavid:
Köszönöm a NPBA v2 5. részét! :worship: :worship:
Sólyomszem tényleg furcsán viselkedett, amikor kiborult. Mert Energikon bevallotta saját bűneit, amiről már volt rá utalás.
Az Ultron és Tigra ügyről látszik, hogy nagyjából kiderül, hogy miről van szó. És ezek szerint erről majd a későbbi történetekben lesznek erről fejlemények.
Nekem tetszik ez a nyugati parti sorozat. Csupa sok mellékszálak vannak más-más szereplők szemszögéből. Persze a Bosszú Angyalai v1-be is néha úgy van.
Farek:
Ej, a tékozló fiú hazatért!!! ;D
Hol jártál mostanság, hol a madár sem járt?
Semmi baj, mindent megbocsátok, amennyiben nem tűnsz el ismét ilyen hosszú időre. :hehe:
Köszönöm a jókívánságot.
Nem vagyok benne biztos, hogy a doki egyszerre jelent meg két helyen, szerintem előbb az F4-hez ment, majd nem sokkal utána az Angyalokhoz. Aztán lehet, hogy mégsem :badteeth:
A mindentudásról pedig csak annyit, hogy nyilván vannak előnyei a főmágusi létnek :)
Meg persze az ereklyéknek lehet olyan mágikus kisugárzásuk, amik érezhetők a megfelelően képzett mágikus elmének a téren és az időn át is.
Blue S:
Köszönet a Hatalmi tényezők sorozatért, és temészetesen boldog születésnapot! ;)
Nem semmi, hogy Dr. Strange egyszerre 2 helyen is meg tud jelenni az asztráltestében.
A Doki egyébként igazi mágikus-logisztikus (vagy logasztikai-mágus), mindig biztosítja a hősök utazásához szükséges varázserőt, ismeri az akció idejének hosszát, célját, útvonalát stb. :D
Farek:
Repes a szívem, hogy tetszik az új történet. Ráadásul nem fog rétestésztaként túl sokáig húzódni. ÉS külön köszönöm a dicsérő szavakat.
Galamb:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. Augusztus 28., 21:50:43 ---Köszönöm a dicséretet, igazán jól esik. Igyekszem állandóan fejlődni a fordításban és elhagyni a hibás beidegződéseket.
--- Idézet vége ---
Nekem főleg Reed véleménye a fabehemót elképesztő mivoltáról tetszett nagyon, tényleg olyan volt, mintha egy szuperzseni ember fogalmazna a maga nyakatekert módján.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése