HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Ja, értelek. Hm, érdekes elgondolás, ez is egy verzió. Kíváncsi lennék akár más emberek más verzióira is, hogy aztán a végén kiderüljön, hogy kinek van igaza, vagy mindenki tévedett-t. :brow:
Asys:
Lehet, hogy félreérthető voltam?
A szemüveges fószer vetítette ki Strange dokit (szerintem), és az ő alakjában győzte meg a hősöket, hogy utazzanak vissza az időben! Innen gondolom, hogy a fickó valahogy képes az időutaz(tat)ásra!
A faóriások szerepe még nem tisztázott...
Farek:
Hűha, látom, már ráragadt több emberre is a konspiráció a Hatalmi Tényező kapcsán. Strange alakú időgép? Hm, ezt még emésztenem kell :lol:
Tudomásom szerint a faóriások nem időkapuk. Csak sima faóriások. :)
Öröm számomra, hogy végre rendszeres időközönként elindulhattak a nyugati parti Angyalok kalandjai is itt az oldalon. Higgyétek el, nagyon jó lesz.
Nagyon mások, mint a keleti parti alapcsapat, és talán az elején ez nagyon fura, de bízzatok bennem, nagyon jó történetek állnak még előttünk.
Pl. Tigra és a viselkedése még jó pár részen keresztül meghatározó és visszatérő elem lesz a sorozatban, komoly következményekkel. De nem semmi, amit kavar a csaj, mi? Egy ilyen cicát én is az ölembe vennék és simogatnék, hadd doromboljon... :hehe:
Seregély pedig igazán jó főnökné ;D Milyen jó is az, amikor a csapatvezető hatalmi szóval mit sem ér el, mert lehet, hogy a többieknek ő a főnök, neki viszont csak a fickó, aki nem viszi ki a szemetet! :lol:
Ráadásul Seregéllyel a későbbiekben komoly dolgok történnek majd, amik alapvetően befolyásolják a csapat sorsát. De azért annyira még ne rohanjunk előre. ;)
Ultron valóban meglepő volt, és a következő két részben is szolgáltatja majd a további meglepetéseket. Érdemes lesz figyelni!
Mégy egyszer, köszönöm a dicsérő és biztató szavakat, mi továbbra is itt leszünk, remélem, ti is!
hopkin:
Kezd a West Coast egy jobbféle szappan operához (tudom olyan nem létezik) hasonlítani, de azért csipem. Merőben más mint a Keletiek.
Asys:
Avengers történetekben/képregényekben mostanában nincs hiány itt az oldalon, ennek örülök! :bravo:
1. Farek-nak és Hopkin-nak köszönöm a Hatalmi tényező: Avengers 1.2-őt! :worship: :worship:
Galamb nem írt hülyeséget, szerintem is gyanús a dolog... :rolleyes:
Strange alakját felhasználva, egy elrejtett időgép segítségével visszautaztatták hőseinket a múltba; csak azért, hogy összegyűjtsék az alma darabjait!
A ,,faóriások'' ezek szerint élő időkapuk??? :badteeth:
2. Köszönöm továbbá még a West Coast Avengers vol. 2. ötödik részét! :worship: :worship:
Clint milyet hisztizett! :hehe:
Tigra viselkedése már-már döbbenetes! :blink:
Pym nem veszi észre, hogy valami nagyon nem oké vele? :dry:
Seregélyt bírtam ebben a részben: 1. kiállt magáért és Energikonért, 2. védi Tigrát, 3. rendesen odacsapott Russel-nek! Kész anyatigris a szőke; jobban tetszik, mint Darázs (stílusosabb)! ;D
Ultronon is meglepődtem a végén... :badteeth:
(Pym milyen kemény volt a telefonban!) :brow:
Vérfarkas barátunk szívós teremtmény!
Várós a következő rész! :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése