HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
garrido:
A Túlontúli mikor és hol veszítette el a "brutális" hatalmát??
keildavid:
Köszönöm a Bosszú Angyalai v1 260. számot! :worship: :worship:
Tetszett ez az űrcsatás történet. Minden helyen más-más szereplők tényleg jól teljesítették, amikor az ellenségeket megtámadtak a Bosszúangyalok és a Skrullok. És látom, hogy ez a történet a Titkos Háború II című minisorozat mellékszála.
Mert kiderült, hogy ebbe felbukkant Túlontúli. Bár inkább háttérszereplő volt ő, és ha jól tudom, konkréten a Titkos Háború II minibe volt főszerepbe. De ez már egy más történet.
Ami meg Nebulát illeti. Tényleg fura, hogy micsoda titka van. Még Űrróka is meglepődött, amikor hallotta, hogy mit is mondott Nebula.
További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Farek:
Na, igen, ekkor még próbáltak odafigyelni egymásra és egymás írásaira a különböző füzetekben... "sóhaj" Sok minden mellett ezért is szeretem ezt az időszakot.
Azt nem tudom, hogy Tigra megvolt-e Űrrókának (bár nem lepne meg, hiszen kalandoztak együtt a v3-ban), de valószínűleg nem tudnám eldönteni, hogy ő vagy Amazon szűrte-e össze a levet több szupertársával... ;D (Ráadásul Amazon viszont tutira megvolt Űrrókának, ahogy azt nálunk is olvashattad. ;) )
Az Ultronos szál pedig hamarosan kiteljesedik, elég meglepő fordulatokat hozva :) Szóval járj vissza rendszeresen, ha tudni akarod, hogy mi lesz :D
Blue S:
Köszönöm a NYBA 5. részét.
Érdekes volt megfigyelni, hogy itt még milyen egységes volt a Marvel Univerzum, szinte minden oldalon volt utalás egy másik címre.
Tigra tényleg ledér hajlamokkal rendelkezik, ha jól emlékszem Űrróka is megvolt neki (vagy fordítva). :lol:
Az Ultron szál a végén rendesen meglepett, nagyon várom már, hogy mi fog ebből kisülni. A küzdelem a farkasemberrel is tetszett. Nem is tudtam, hogy Vasember is összeakaszkodott vele.
Farek:
Ó, Tigra még csak most kezd belendülni... ;D
Ulrton és Hank kapcsolata a következő részekben teljesen új irányt vesz, kíváncsi vagyok a fogadtatásra.
Szegény Seregélynek tutira nem egyszerű Clint mellett, de hát elmondta a házastársi esküt: jóban-rosszban, gazdagságban-szegénységben, egészségben-betegségben-hülyeségben... :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése