HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
SithLord:
Mr. H persze, hogy túlélte az önfeláldozását. A neve nem mond neked semmit? :lol:
Sajnálom, hogy a szülinapi történet grafikája nem tetszett. Számítottam rá, hogy megosztó lesz. De ez így van jól. Nem kell csak azért jó képetz vágni hozzá, mert Angyalok.
Nekem néha olyan érzésem volt a rajzokkal, hogy színes Mignola-light. :hehe:
Blue S:
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot!
Mi az a no-prize, amit szerinted észrevettél? Simán kimagyarázom. ;D ;D
Thor maga egy ellentmondás. Az isteni ember. Vagy emberi isten. Kinek hogy tetszik. :badteeth:
Blue S:
BA Vol1. 143:
Bár nem ez volta születésnapi szám, de ezúton is kívánok jó egészséget az ünnepeltnek! :hbd:
Ami a képregényt illeti, nagyon jó rész volt. Még soha nem láttam, hogy Kang ennyire megrémült volna. Thor csele pedig fantasztikus volt. A végén mégis megkímélte volna ellenfelét, visszafogva berzerker dühét. Így a Viharisten emberségből is jelesre vizsgázott. Hm, nincs ebben valami ellentmondás?
Tényleg, létezik még a No Prize díj? És van róluk valami lista? Észrevettem egyet a képregényben. Bár biztos nem én voltam az egyetlen.
Csodálom, hogy Kapinak jutott az eszébe a pajzsos megoldás, miközben két észlény is ott volt a ketrecben.
Az nagyon mókás volt, mikor Sólyomszem kiadta a parancsot a támadásra, erre ő és Holdsárkány elkezdték ledobni a ruhájukat. :lol:
Köszönet a honosításért! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugisok v2 49. részét Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Abban a tudatban, hogy most már tudom "az ami túlél" volt a pacákokban kicsit feljebb értékeltem a történetet a végére. De amit Pym doki csinált Tigrával nos, ott dobtam egy hátast :hehe: Az a rész meg külön tetszett ahol Kapi természetesen tetette, hogy ki van ütve így belülről tud majd bomlasztani. :brow: Amazon bunyója is megér egy misét. :lol: Végül nem derült, hogy Mr. H túlélte e az önfeláldozást?
Köszi a Eljönnek a Bosszú Angyalai - Időcsúszás című történetet Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Nos, a történet akár jónak is mondható, de ez a karikatúra grafika teljesen elrontotta a hangulatát... :(
SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 31. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Egész jó volt ez a rész. Ám ismét bebizonyosodott, hogy Hulk az aduász aki a lehetetlent is megcsinálja a legnehezebb helyzetekben is!
Farek:
Hát, még pár rész erejéig bírd ki valahogy. De legalább majd lesz egy kis szünet is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése