HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok 260. részét,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Sejtettem,hogy valami turpisság lesz ebben, ahogy Thanos és az Angyalok vállvetve harcolnak egymás mellett! ;) Űrrókának bizonyosan nehezen lehet megemészteni a friss információkat amiket Nebuláról megtudott.A Túlontúli meg szimplán aranyos,hogy naívan folyton segíteni szeretne az embereken.Herkules meg a mínusz 240fokban jól nyomja! :hehe: Jó volt ez a rész,akciódús,várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
pavel:
Köszönöm a választ.
És igen, tetszett, mint ahogy a többi is.
talgaby:
Már ha kötet lesz az az F4...
Igen, annak kapcsán ki fogjuk tenni az egyik füzetet, mert egy olyan esemény történik benne, ami az aktuális F4-történet lezárása, így aligha lehetne kihagyni. Azt meg nem akartam, hogy pár másik honosító gyakorlatához hasonlóan csak az érintett oldalakat vagdossam ki, őszintén megvallva kicsit barbár dolognak tartom ezt. Úgyhogy gorgiasz megszenvedett egy ritka szószátyár füzettel miatta. :)
Farek:
Az én terveim közt biztos nincs. Amikor elérünk odáig az Angyaloknál, akkor a hírekben lesz pármondatos összefoglaló az aktuális részhez kapcsolódó füzetekről, de nem több. Majd a következő F4 kötetben lesz egy kapcsolódó rész, de az egész sorozatot tudomásom szerint itt az oldalon senki nem tervezi.
És szívesen, remélem, tetszett ez a rész.
pavel:
Köszönöm az angyalok új részét.
A Titkos Háború II nincs a tervetekben. Szívesen megismerném azt a sztorit is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése