HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 260.-at! :worship:
Herkules nem semmi figura, de a Tűz Ura sem piskóta... :blink: :badteeth:
A Túlontúli pedig, egy nagy gyerek, óriási hatalommal! :rolleyes:
(Konkrétan kiderült nemrég, hogy Inhuman, ugye?)
Egyébként a Titkos Háború 2. rettentően gyenge story, meg sem közelíti az első színvonalát (én olvastam angolul; alig vártam, hogy a végére érjek)... :dry:
Várós a 14-es Annual! :brow:
Köszönöm a MK Avengers 15.-öt is! :worship:
Jó poénok voltak ebben a részben is! ;D
Örültem Thor vendégszereplésének! :bravo:
Loki után talán Malekith a legnagyobb cselszövő Thor ellenfelei közül!
Farek:
Szívesen! Szerintem nem is szánták őket többre. A lényeg, hogy ezeket viszont teljesítik-e vagy sem. És hidd el, lesznek a 20-as számok felett olyan részek, ahol nekem néha meg kellett állnom, hogy jóízűen nevethessek egyet.
SithLord:
Üdv! Köszi a MKBA 15.számát,Farek,Sepi! :worship: :worship:
Ezek a könnyed,vicces történetek nálam csak szimplán jónak számítanak.Egyszer elolvassa őket az ember,aztán ennyi.
keildavid:
Köszönöm a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 15. számot! :worship: :worship:
Tetszett ez a szórakoztató történet.
Érdekes volt a főoldali hír, amikor sötételfekről esett szó. Tényleg olyan volt, mintha Drizzt Do’Urden is lenne a történetben. De persze világos volt, hogy ez nem fantasy, hanem szuperhősképregény. :D
Pókembernek tényleg voltak pár vicces beszólásai, ahogy eddig is. Az ellenség pedig végül egy olyan jelent meg, aki a Thor képregényekből ismerős: Malekith, az átkozott.
És tényleg jó volt a vége is, amikor Asgardi típusú ünnepségen voltak az Istenek és a Bosszú Angyalai. És itt derült ki, hogy Pókember is valami jelentőset csinált, amikor megtudta, hogy mi történt.
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2011. Szeptember 20., 09:29:23 ---Sejtettem,hogy valami turpisság lesz ebben, ahogy Thanos és az Angyalok vállvetve harcolnak egymás mellett! ;)
--- Idézet vége ---
Gondoltam, nem árt, ha egy kicsit figyelemfelhívó a kép, még ha nem teljesen is fedi a valóságot :badteeth:
Űrróka eléggé WTF fejet vágott, bár nem is csodálom. Amennyire tudom, igazából azóta sem derült ki, hogy igaz-e Nebula állítása, de Thanost is eléggé felbőszítette vele, mint az látható volt a Végtelen Kesztyűben. Gondolj bele, Thanosnak, aki a Halált imádja és mindent megtesz, hogy a kedvére tegyen és pusztítsa az életet, valaki azt állítja, hogy életet nemzett... :)
Túlontúli olyan, mint egy jószándékú elefánt a porcelánboltban. Aztán persze a szándék változik, és... Fear leads to anger, anger leads to hate, hate is the path to the dark side... :brow: Csak hogy stílszerű legyek ;D
Herkules kemény gyerek, neki ez meg sem kottyan. Meg különben is, muszáj villantania a női rajongók előtt :hehe:
A történet befejezése pedig nem sokat várat magára, ráadásul extra hosszú lesz, ugyanis a 14-es évszámban zárul le a sztori.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése