HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
És persze, mint az már látható volt, az Angyali kapcsolódó számok itt jönnek majd. ;)
talgaby:
F4-et majd itt pótolhatod, a következő Byrne-szakaszban viszonylag visszatérő kérdés lesz a Túlontúli.
Asys:
--- Idézet ---Sok minden van, amiért képes lennék sokáig és igen kitartóan ütni Bendist, ez az egyik... :dry:
--- Idézet vége ---
:hehe:
Tényleg a főmini gáz, Talgaby; 1-2 kapcsolódó történet viszont rendkívül jóra sikerült! ;)
Én ezeket olvastam: Pókember (az arannyá változtatott ház és Puma küldetése maradt meg bennem), Új Mutánsok (nem semmi, hogy mit művel a fiatalokkal), X-Men (nagy kedvencem ez a melléktörténet, Magneto ebben fenyegeti meg Logan-t), Avengers (az F4 sajnos kimaradt)!
Elég sok sorozatban tűnt még fel anno a Túlontúli, pl.: Dr. Strange, Power Pack, Quasar, Amerika Kapitány, Vasember, Fenegyerek, Hulk, Alfa Különítmény, Káprázat, Rom, A Lény, Köpeny és Kard, Thor, The Defenders! :nezze:
talgaby:
A II. TH annyira nem rossz, ha levesszük a főminijét. Komolyan. Anélkül csak egy roppant érdekes körkép arra, miként reagálnak a Marvel-hősök egy mindenható isten jelenlétére maguk között. A baj inkább az, hogy a főszerkesztő verte át ugye a cégen ezt az ötletet és írta meg a keretsztorit, mégis valahogy kusza lett a vége, és a viszonylag gyors átfutás miatt gondolom nem is tudott minden író értelmesen reagálni rá. (Bár én most inkább csak az F4-es vonatkozású részekre emlékszem, ott meg Byrne pont, hogy egész szépen be tudta építeni az egészet.)
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2011. Szeptember 24., 17:01:41 ---A Túlontúli pedig, egy nagy gyerek, óriási hatalommal! :rolleyes:
(Konkrétan kiderült nemrég, hogy Inhuman, ugye?)
--- Idézet vége ---
Ezt ne is emlegesd nekem, mert ettől konkrétan kiráz a hideg. Sok minden van, amiért képes lennék sokáig és igen kitartóan ütni Bendist, ez az egyik... :dry:
Egyébként az alapján, amennyire én ismerem, a TH II. valóban nem olyan nagy durranás, mint az I. rész. De legalább ott már megmutatkozott a nagy pénzhajhász szemlélet, amikor minden füzetben voltak kapcsolódó történetek.... :dry:
Az MK Angyalok pedig, ahogy korábban is elmondtam, a 20-as számtól fölfelé egyre viccesebb és szórakoztatóbb - de azért persze Angyali is - lesz, szóval remélem, hogy nem kell ilyen sokat várni a következő részre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése