HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (376/1091) > >>

turkia:
Köszi Farek, ezek szerint vannak kimaradt oldalak? Igaz, hogy az összes részét gondosan őrzöm otthon évek óta, de így, hogy tudok a kimaradt részekről, az első olvasók között leszek. :m-galactus:

Farek:
Nem, tuti, hogy nem, mert ez az elmúlt 1-2 év történeteihez kapcsolódik. Maximum majd a Kingpin eljut a magyar kiadásban addig. Vagy nem  :hehe: :nemtudom:

SithLord:
Oks,köszönöm a válaszod,Farek,bár fogalmam sincs,hogy melyik ez a történet ,mert nem ismerem :badteeth: Esetleg,valaha honosítjátok ? ;D

Farek:
Igen, SithLord és Gery, valóban volt "összecsapás" Mephisto és Túlontúli között. De arra továbbra is kíváncsi lennék, hogy ha valaki fondorlatos módon irányítása alá vonná TT-t (mint pl. Osborn tette Őrszemmel a Dark Reign alatt), akkor mi történne.
Bár a legdurvább talán Thanos lenne...  :brow:

turkia: Mindig öröm az elégedett vevő... ööö... olvasó!  :badteeth:
Szerintem tök jó, hogy vannak ilyen emlékezetes részek mindenki számára, még ha mindenkinél más és más is.
És igen, közeleg az Ostrom... Mondjuk a lustaságunk elég nagy, szóval alapvetően a magyarul is megjelent számokat fogjuk felhasználni, de mi kiegészítjük azokat az annak idején kimaradt oldalakkal és panelokkal is!

turkia:
Farek, KÖSZÖNÖM! Óriási történet volt, amit elsősorban az apróságok tettek kegyetlen jóvá, nem maga a fővonal. Megyek is értékelni, mert elfelejtettem.

Pl. jót röhögtem azon, amikor Kapi Herkinek nevezte Herkulest. A legjobb poén, amin óriásit nevettem, az a következő párbeszéd volt (persze lehet, hogy csak nekem volt vicces):

" Megcsalának füleim? Nem hiszem el az imént hallott őrült ajánlatot!
   Hagyjuk a színpadiasságot, Herkules!"

:lol:

Amúgy pedig visszaolvastam és közeleg az Ostrom? Minden idők legjobb története? Szuper. A következő számban pedig lesz Namor is? :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése