HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
turkia:
Hú, nagyon tájékozottak vagytok, köszi az infókat! Akkor talán a "távoli jövőben" fent lesz ez a történet is.
Farek:
Igen, azért írtam, hogy mindketten :)
Hááát... majd egyszer, talán, a nagyon távoli jövőben. Kevés az időm terveimhez képest, és még azt a keveset sem mind ide fordítom. De most ismét benne vagyok egy nagyobb (nem Angyali projektben), ami egy-két éven belül meg is valósulhat. Ki tudja, talán már akár a következő szülinapomra. ;)
garrido:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. November 30., 22:46:15 ---Amire én gondolok, az a Marvel two-in-one 75-ös, dupla méretű számában történt. Egyszer majd lehet, hogy kiteszem.
--- Idézet vége ---
Igaz, csak először a team-up-ot írtad. :cool:
Viszont ezt tényleg kitehetnéd, nagyon jó sztori.
Farek:
--- Idézetet írta: Gery - 2011. November 30., 20:17:30 ---Viszont a Marel Tem-up-os történetben Hulk és Fáklya nyomta le, az Annihilus-os történet az F4 oldalain olvasható, sajnos magyarul még sehol nincs.
--- Idézet vége ---
Nem, nem, tévedsz, illetve valószínűleg csak részben van igazad. Mint ahogy nekem is :)
Amire én gondolok, az a Marvel two-in-one 75-ös, dupla méretű számában történt. Egyszer majd lehet, hogy kiteszem.
garrido:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. November 30., 10:46:04 ---nekem csak egy Marvel Team-up-os dolog rémlik, amiben Lénnyel együtt zúzták őt és Annihilust.
--- Idézet vége ---
Az F4 ellen 4-5 alkalommal is megjelent a v1-es sorozatban, sokszor szövetkezett is más gazemberekkel (Rémes Négyes).
Az X-Men oldalain is tiszteletét tette, A Nem-Emberek első két számában ő volt az ellenfél.
Thor és Marvel Kapirtány ellen is szerepelt.
Viszont a Marel Tem-up-os történetben Hulk és Fáklya nyomta le, az Annihilus-os történet az F4 oldalain olvasható, sajnos magyarul még sehol nincs.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése