HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: hopkin - 2012. Április 01., 11:06:33 ---Nemrég kezdtem el olvasni a v3at a Chronopolison és már kicsit ki van vele a nemesebbik felem hogy abban se tudják békén hagyni Hanket. Elég unalmas hogy nem tud úgy megélni 10 számnál többet hogy ne varjanak rá valamit.
--- Idézet vége ---
Hát, sajnos ő már csak egy ilyen karakter, ütik-verik állandóan...
Blue S.: Ne aggódj, jön a következő rész is a nyugati Angyalokból. Viszont év közben egy kicsit be fogunk lassulni, ugyanis a nagy igyekezetben, hogy végre belekezdhessek, nem vettem figyelembe, hogy a sorozat nem egyből a Víziós világuralmi részek után indult, hanem kicsit később, így nagyjából egy fél év előnyben van a keleti parti csapattal szemben. És ez majd a következő évszámok közös történeteinél ütközne ki, szóval egy-egy hónapban lehet, hogy lesznek kihagyások, amiket persze az MK Angyalokkal és az A-Next-tel tervezek kitölteni. Aztán meg vissza az egész, amikor elérünk az oldalon már fellelhető Olümposzi ostrom történetvonalig... :-\
Igen, szegény Lovagnak nem sok esélye van Darázsnál, abszolút más kategóriák...
Blue S:
BA Vol1. 264.
Végre megismerhettük az új Fullánkot, aki az Ostromnál is szerepelni fog. Igaz, sok vizet nem zavart, inkább látszott rajta, hogy nem érzi jól magát a társai között. Emlékszem, kicsit meg voltam kavarodva, mikor elősször találkoztam vele a Marvel Extrában. Majd jött egy levelezési rovat, ahol közölték, hogy honnan szerezte a felszerelését. Akkor még nem gondoltom volna, hogy egyszer magyarul is olvashatom ezt a történetet. A hétvégén viszont bebújtam a Hálózsákba és elaludva teljesült egy újabb álom. :D
Fekete Lovag nagyon kapar Darázsét, de szvsz nem illenek össze. A Lovag csendes, visszahúzódó, míg Janet mindig is szeretett szerepelni, a sajtó előtt pózolni stb.
hopkin:
Nemrég kezdtem el olvasni a v3at a Chronopolison és már kicsit ki van vele a nemesebbik felem hogy abban se tudják békén hagyni Hanket. Elég unalmas hogy nem tud úgy megélni 10 számnál többet hogy ne varjanak rá valamit.
Blue S:
NYPBA 9.
Ismét egy remek képregény az angyalok klasszikus történeteiből. Seregély nagyon szépen kitervelte, hogyan csapják be Pándémónium mestert. Kár, hogy Tigra keresztülhúzta a számításait. Akit remélem, szépen megfednek majd, ha kiderül, hogy hazudott és direkt elrontotta az akciót. Pándémónium most nem tűnt olyan félelmetes ellenfélnek, bár az amulettel biztos nagyobb a hatalma. Vajon mi lehetett Mefisztó célja az átalakításával?
Fordítás és beírás is remek, mint mindig.
Bevallom minden szám elolvasása után hiányérzetem van. És tudod Farek, mit hiányolok?
A következő részt! ;D
zoli:
ÜDV.Kösz, az Alvilág Ostora nekem tetszett abban a részben ,ahol Lidérccel együtt szerepel. Már ha ö az akire gondolok.Kár hogy csak egy történetben szerepeltek nálunk.Kedvenceim még a Fura képességű szereplök .PL Gólyaláb ,Csuszka ,hol lehetne róluk többet is megtudni :headscratch:.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése