HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Na, igen, Kang az időutazás miatt mindig érdekes történeteket hoz. Hol jobbakat, hol rosszabbakat, de mindig érdekeseket.
És igen, lesz még cselszövény meg kavarás.
Namor elég ellentmondásos figura, és nyilván nem felejtik el neki, hogy megtámadta New Yorkot. Mondjuk, én személy szerint sem szeretem, de ez az én magánügyem... :)
Megnézem a hibát, amint lehet, orvosoljuk, kösz.
Blue S:
Bosszú Angyalai Vol1. 267:
Szeretem azokat a történeteket, ahol Kang szerepel, mert szinte mindig gondolkodásra készteti az embert. Remek cselszövések, tervek, nem csak egyszerű csihi-puhi. Ilyen volt ez a mostani is, ahol a Hódító sorra iktatja ki a hasonmásait. Valószínűleg a történet folytatásában még lesz részünk pár csavarban, meglepetésben.
Namort nagy nem akarják elfogadni az állampolgárok, de mit is várhatunk tőlük, ha még a csapattársak sem mind bíznak benne? CSK azért jól fogalmazta meg, erre Torpedó is rászolgált a viselkedésével.
Köszönet ezért a részért is.
Egy apró hiba a beírásban: a 7./ 4. képkockájának/ 2. bubijából hiányzik a szöveg.
Ezt lehetne majd javítani?
Farek:
Hm, ha Own akarja, akkor nem csak a légy döglik meg!!! :brow: ;D
De igen, elég cseles megoldás volt, persze egy kis segítséggel. De hát mit is várna az ember az Utazótól, aki olyan önzetlen és jószívű, hogy az már szinte nekem okoz fájdalmat :lol:
De érdekes volt ismét együtt látni őket, azok után, hogy a 213-as szám környékén még egymás ellenségei voltak, mint ahogy azt olvashattad te és a többiek is itt az oldalon.
SithLord:
Üdv! Köszi a B.A. 266.számát,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Nos,én nem tudtam kivárni,hogy a Chronopolison folyó II.Titkos Háború beérje az itt leadott Angyali történetet,így elolvastam.Persze ért egy-két meglepetés,amit utólag majd elolvasok a Chronopolison.Azért nagy franc ez az Owen,tudja mitől döglik a légy. ;D
Blue S:
NYPBA Vol2 11.
A Fegyvermesterek szépen meglepték az Angyalokat. Különösen Vasember került szorult helyzetbe, bármennyire is csípem a figurát, most bizony csak egy hajszál választotta el a teljes vereségtől. Kár, hogy a cédulán álló szövegnek nem lesz kihatása a további történetekre, pedig elég ígéretes szállnak tünt. Fury és Tony még mindig fasírtban vannak, bár ez érthető is. Gondoltam, hogy Clint a páncélos pártját fogja majd. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése