HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
GeorgKomor:
Talán ez a Sólyomszemes rész hiányzott a legjobban, mert a Forradalom kötetben kissé furcsa volt Clint hirtelen visszatérte, de így most már okés. Bár gyors megtalálás volt, mert 22-23 oldalban elég nehéz összetettebb sztorit írni, de tetszett. Maleev jó, pont azért mert teljesen eltérő a stílusa a megszokott alkotóktól. Azért persze jó, hogy a központi szálakat más, sztárrajzolók csinálják, de ilyen esetekben kifejezetten szeretem. A Marvel + 2. számának első részét is ő rajzolta és teljesen passzolt a történet hangulatához, Kap. stb. Köszi.
zoli:
ÜDV,Érdekes Alex Maleev stílusa
zozi56:
--- Idézetet írta: gabo - 2012. Június 16., 00:06:18 ---Új Bosszú Angyalai - Polgárháború -Őrszem: Nagyon zavart figura a főszereplő, hatalmas erővel rendelkezik, akár véget s vehetne a harcnak, (igaz akkora többi rész uncsi lenne) nem szívesen avatkozik bele, de rábeszélik! Kösz a képregényt , igyekszek a következővel is! Amúgy bírom a karaktert, csak az oldal választása nem tetszik! Köszi ezt a részt is! :worship:
--- Idézet vége ---
Szívesen. :) Szerintem egyébként továbbra is bizonytalan marad Őrszem abban, hogy jó oldalt választott-e, ezért fogja mindig vissza magát a csaták során.
--- Idézetet írta: GeorgKomor - 2012. Június 16., 00:46:41 ---Húú köszi ezt a sok Polgárháborús szálat. Még szombaton egy és ennyi volt? :) :((
--- Idézet vége ---
Aha, egy van már csak.
--- Idézet ---Jó hogy lefordítottátok, így államvizsga után (ma szereztem meg a diplomát :D) nagy felüdülés ezeket a számokat olvasni.
--- Idézet vége ---
Grat. :)
GeorgKomor:
Húú köszi ezt a sok Polgárháborús szálat. Még szombaton egy és ennyi volt? :) :(( Jó hogy lefordítottátok, így államvizsga után (ma szereztem meg a diplomát :D) nagy felüdülés ezeket a számokat olvasni.
gabo:
Új Bosszú Angyalai - Polgárháború -Őrszem: Nagyon zavart figura a főszereplő, hatalmas erővel rendelkezik, akár véget s vehetne a harcnak, (igaz akkora többi rész uncsi lenne) nem szívesen avatkozik bele, de rábeszélik! Kösz a képregényt , igyekszek a következővel is! Amúgy bírom a karaktert, csak az oldal választása nem tetszik! Köszi ezt a részt is! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése