HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (340/1091) > >>

garrido:
Hülye kérdés lesz tudom, meg azt hiszem, hogy az első magyarul kiadott Amazingből való, de hogy a viharba lett a neve Namornak Torpedó? Oké, tudom mi az a Torpedó, de ilyeneket kitalálni.. nagyon tré név lett, nálam simán csak Namor.
Na meg Hulk, mint Mokány, ugyancsak a magyarul megjelent (Marvel Team-Up V1 111) képregényben, eszméletlen csenevész.  :lol:

A témánál maradva: Hajrá Immortus  :badteeth:

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Június 26., 10:04:43 ---Mármint John Buscema? Pedig itt még nem is volt elemében, a legendáját a Conanen alkotta. Ott, igen, ott aztán akár manapság is bevethető rajzokat alkotott (mínusz az eleje felé az a nagyon hülye szarvas sisak, azt sose értettem, pontosan hogy gondolták...).

--- Idézet vége ---
Igen, rá gondoltam. Annak idején a Marvel extrában megjelent részekben is nagyon tetszett.
A szarvas sisak meg biztos megtetszett neki Lokitól.  :)

talgaby:
Mármint John Buscema? Pedig itt még nem is volt elemében, a legendáját a Conanen alkotta. Ott, igen, ott aztán akár manapság is bevethető rajzokat alkotott (mínusz az eleje felé az a nagyon hülye szarvas sisak, azt sose értettem, pontosan hogy gondolták...).

Farek:
Ó, lesz még egy-két meglepetés, nem is kicsik.  ;)
A szipolyok inkompetenciáján én is meglepődtem, bár nyilvánvalóan nem teljes szívvel küzdöttek.
Torpedó sorsa is vesz még egy-két csavart az eljövendő részekben, nem mindig a kedvező irányban.

És, bár a képregény hozzászólásaiban már felmerült, de megjegyzem, hogy rajzok szempontjából ez az időszka, Buscema az egyik legnagyobb kedvencem. Nálam alap az ő Bosszúangyal megjelenítése. Herkules pl. nagyon pöpec.

Blue S:
BA Vol1 268:

Tovább folytatódik ez az izgalmas történet, a várt csavarral a végén.
Namor kezd egyre jobban beilleszkedni a csapatba, már vannak ellentüntetők is, akik mellette állnak. Érdekes, hogy egyelőre nem kezdenek semmit a demonstráció helyzetével, mintha Torpedó nem is venné észre őket. Talán majd a következő részekben, lehet, hogy most kevés idő-hely volt rá.
A Szipolyok most nem tűntek valami kemény ellenfeleknek, pedig anno az X-Menben félelmetes szörnyeknek voltak beállítva. Hőseink szépen lemészárolták őket, Herkules pedig meglepően könnyen elintézte a Méretváltót.
A végén Kang elköveti a szokásos főgonosz-baklövést, nem végez egyből ellenfeleivel. Azért kíváncsi vagyok, hogyan fognak kiszabadulni. Talán lesz még egy meglepetés a sztoriban?  ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése