HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (339/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a 268.részt,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Hmm,talán nem váratlan,hogy Namor tagsága ennyire megosztja a társadalmat.Szegény Jarvis nincs felkészülve Csoda Kapitány hirtelen fel-fel tűnéseire,majdnem szívrohamot kapott.Pedig hamarosan neki is kijut majd a "jóból..." Herkinek kellett már ez a bunyó a szipolyokkal,kiadhatta minden dühét.Tényleg visszafolytott erőt képviseltek a szipolyok,pedig annyian voltak egyszerre.Jelen történetben csak töltelékek voltak.Megint meglepett,hogy Darázst emberi alakban láttam amint sugárnyalábokat lő ki a kézfejéből.Mondja,hogy így nem szereti használni az erejét,pedig tuti,hogy egy-két nagyobb bunyóban(mint most is)jól jött volna.Végre egyesülnek az Angyalok a Limbóban.Persze rögtön letaglózza őket a fő Kang.CsK,hogy nem tud kiszabadulni abból az energia szórításból amivel a többi csapattársát is fogva tarja Kang?
Úgy érzem ,hogy talán a végén még Ravonna is beleszól ebbe az egészbe.Kíváncsian várom a folytatást,hogy megtudjam!
Jah és Buscema valami zseniálisan rajzol,mind a női,mind a férfi karakterek hihetetlen részletességgel vannak ábrázolva!Nagyon tetszik!!!

KiD:
Szerintem a Torpedó jó név. A Mokány azért nem, mert ma már senki nem használja ezt a szót a magyarban (meg amikor kiadták a különkiadást, akkor se használta már senki), ha a 60-as években hozzák be, akkor egyrészt az emberek értik, másrészt segített volna a köznyelvben tartani a kifejezést.

Buscemától amúgy nekem a magyarul megjelent történetek közül a Superman - Pókember 2 a kedvencem.

Farek:
Nem tekintem offnak, végül is a Bosszúangyalokról van szó.  ;)

Egyébként, ha jól tudom, a Hupikék Törpikékben szereplő óriás is a Hulk nevet viseli eredetiben, amiből itthon ugye Melák lett.
- Hulk zúz!
- Melák éhes!
Azért lássuk be, mindkettő igen kemény csatakiáltás!  ;D

garrido:
Ne viccelj, a Hulk mindenhol Hulk. Még a legnagyobb pankrátor is ezt a nevet használta  :)
Namorral kapcsolatban az első képregényeiben mindig ott szerepelt a Namor név is, de mindegy, nekem nem tetszik egyik se, ennyi a lényeg.
Nem offolok tovább.

talgaby:
A Sub-Marinerből. Tengeralattjárónak mégis hülyén hangozna. Szerintem maradtak a legjobbnál, ami ehhez kapcsolódóan eszükbe jutott. Ráadásul a figura karrierjének első jó pár évtizedében gyakorlatilag csak Sub-Mariner néven futott, amikor később lett saját sorozata, akkor került csak köztudatba a valódi neve.
A Mokány amúgy nem lett volna rossz név, ha megragad, legalább valami értelmes magyar szó. Igazából ott az a nagy baj, hogy nehéz a Hulk smash miatt egy jó, rövid, egy szótagos megfelelőt találni erre.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése