HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Igen, Hulk a továbbiakban is fog még vidám pillanatokat okozni.
Kapi "beszélek-egy-kicsit-görögül" nyelvtudása nekem is szemet szúrt és zavart, mert ahhoz képest elég szépen és választékosan eldumálgatott Herkulessel, de adjunk ennyi szabadságot az alkotóknak...
SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 18-at,Farek,gorgiasz! :worship: :worship:
Legjobban Hulk beszólása tetszett: Szakállember :hehe: Ahhoz képest,hogy a Kapi csak egy picit beszél görög nyelven,egész jól megértették egymást Herkulessel.Rozsi meg tényleg örök pesszimista.
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2012. Július 17., 15:53:32 ---Kap annyi nyelven beszél, ahány országban harcolt? :lol:
--- Idézet vége ---
:)
Lehet, hogy annyi is elég, ha elolvas egy adott országról szóló haditudósítást. :hehe:
Hulk szerintem mindig vicces, és most jó partnere is lett.
Rozsi meg egy örök pesszimista. De adj neki egy jó szivart, és máris boldog lesz! ;D
Blue S:
MK BA 18.
Ismét kaptunk egy mulatságos történetet, ahol engem főleg Herkules és Hulk nevettetett meg, Rozsomák szövegelése inkább zavaró volt. Kissé távol áll a karaktertől az ilyesfajta negatív megnyilvánulás, még akkor is, az "MK" sorozatokban nem ragaszkodnak annyira a karakterek fő jellemvonásaihoz. A kutyus inkább aranyos volt, legalábbis a fejei olyan buksisra sikerültek, de végülis ez egy gyereksorozat. Kap annyi nyelven beszél, ahány országban harcolt? :lol:
Mike:
Végre volt időm befejezni az ÚBA: Polgárháborút. Nagyon szépen köszönöm a kikerülését, hiányérzetem is volt miatta a piacról (igaz, hogy nem sok minden történt benne/rakott hozzá, de jó volt elolvasni). Legjobban Kapi és Sólyomszem részei tetszettek. Az őszemes részhez meg még hozzáolvastam A döntést, jó volt az is. :)
Köszönöm mindenkinek, aki részt vett benne! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése