HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Igen, nekem sem volt teljesen egyértelmű, hogy akkor ez a Kanges kavarás most konkrétan hogyan is áll. De azért nagyjából lehetett követni. Meg, ahogy írtam, a Mindörökké Angyalok 9-ben (aki még nem olvasta, azonnal menjen!) elmondja ugyanezt, meg még pár másik dolgot is saját magáról, ott elég szépen össze van szedve a dolog.
A következő BA részben pedig már elkezdődik a - magyarul is megjelent - Ostrom című történet - magyarul meg nem jelent - felvezetése, és akik szeretik Namort (bár ha vannak ilyen emberek, akkor őket nem igazán értem...), azok örülhetnek, mert a következő pár részben eléggé körülötte forognak az események.
Gery: Utána néztem, Kang legközelebb még a 300-as részeken innen tűnik fel, bár, hogy pontosan melyik Kang és kicsoda ő... maradjunk annyiban, hogy igen nehéz időutazókról szólól történeteket írni, ha az embernek nincs gyakorlati tapasztalata :brow:
SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok 269.történetét,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Fúú,kicsit odakellett figyelni,hogy követni tudjam az eseményeket.. :badteeth: Ennyi Kang manipulációt egyszerre,ez nem semmi.Bámulatos volt Herkules erőfeszítése,hogy kiszabadítsa a csapatot szorult helyzetükből.Ezek szerint mégis csak Ravona segítsége is kellett,ahogy azt gondoltam a múltkori hozzászólásomban.Nagyon jók voltak ezek a Kangos részek!
Várom a következő B.A. történetet! Az ERŐ legyen veletek!!!
Farek:
Huh, jóval később, de most így fejből nem tudom neked megmondani. Ha nagyon kíváncsi vagy rá, utána nézek.
garrido:
Köszi a kangos történetet, tetszett.
Mi történt ezután Kanggal, hol bukkant fel legközelebb?
Farek:
Csak 12 részes volt ez a sorozat.
Mikor lement az összes MC2-es alapsorozat, volt két 5-részes minisorozat, ami az egész univerzumot érintette, majd azután még volt egy 5 részes Avengers Next mini is. De az még arrébb van, jóval, mert még a Póklánynak is el kell érnie odáig. Szóval, a következő rész után egy darabig ennek vége :(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése