HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (334/1091) > >>

Farek:
Igen, itt eléggé felpörögtek az események.

Sajnos a II. TH-val nem tudtuk megvárni a Chronot, mert ki tudja, mikorra érnek el eddig, de azért igyekeztem nem túlságosan elspoilerezni a dolgokat. Már amennyire a történetek engedték.

A Kangos történet tényleg eléggé bonyolult volt, de hát melyik időutazós sztori nem az? Ez már csak egy ilyen, emberi ésszel nem igazán felfogható téma. Azért is mondtam, hogy utána nyugodtan megnézheti az ember a Mindörökké Angyalokat, mert ott talán a lehető legjobban összefoglalták az egészet.

Igen, közeledünk az Ostromhoz meg az olümposzi részekhez, de, megmondom őszintén, most nem tudom, hogy mikorra érünk oda, mert sajnos Hopkin egyéb irányú elfoglaltságai miatt nem tudunk olyan ütemben haladni, mint azt reméltem. De igyekszünk. Azt pedig, hogy mi lesz, mikor elérünk a már kikerült részekhez, még nem tudom, mármint hogy frissítés szempontjából hogy oldom meg. De már van egy-két elképzelésem.

keildavid:
A Bosszú Angyalai v1 264-269.: Hihetetlen, hogy ebbe a részekbe milyen mozgalmasan haladtak az események. Pl. Namor, aki belép a Bosszúangyal csapatba. Bár a későbbiekben többször utalnak a emberek, hogy ez jó-e vagy nem, de ez majd minden a maga idejében kiderül. Aztán meg ez az új Fullánk szereplő. Úgy tudom, a 264-esbe jelent meg először. És még felbukkant a későbbiekben.
A II. Titkos háború mellékszála meg bár nagy része néha homályosan lehet megérteni, hogy mi történt, de ez majd a főminibe is kiderül, ami majd egyszer lesz a Chronon. Az epilógusnál meg ha jól értem, ott az derült ki, hogy Túlontúli ekkor eltűnt. Vagy legalábbis nem bukkant fel. Főleg, amikor a Molekulaember megjelent és ő hát a legszokatlanabb módon megtette azt, amire persze a többi Bosszúangyalok nem számítottak rá.
Kang-féle történet: Bár ebbe nagyon zavaros volt, hogy először csak egy Kang van, aztán meg van még egy, és még egy. Először nem volt világos, hogy melyikük a valódi Kang, de persze aztán kiderült, hogy valami időutazásos dolog volt.
És persze végül itt derült ki a titok, ami a Bosszú Angyalai: Mindörökké minibe is volt. Pl. hogy Immortus maga Kang.
És ahogy látom a galériába is, hamarosan közeledik az Ostrom történet, ami magyarul is megjelent, és akkor utoléritek egészen a 280-ig.(Ha most nem számoljuk bele a 281-285-öst, ami még régen került honosításra).

KiD:
Nem tudom, az előtte vetített filmet néztem.  ;D

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2012. Augusztus 23., 20:37:41 ---A bosszúállók most megy épp a tévében.  :)

--- Idézet vége ---
És? Megvívott már az Angol beteg Őfelsége titkosügynökével?  :brow: ;D

KiD:
A bosszúállók most megy épp a tévében.  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése