HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
garrido:
De miért pont arra került a választás? Nem éppen tartoznak a legfőbb ellenségek közé.
Hidra, Mester Bűnözők, Kang - Immortus, Végítélet, Gyűjtő, Nagymester, Kreek, Skrullok, Shiár Birodalmi Gárda, Szipolyok, Badoon, Brood, Ultron, Zord Kaszás, Űrfantomok... lehetett volna válogatni.
talgaby:
Hát úgy, hogy látványosan az Ultimates az alapja.
garrido:
Azért az nagyon furcsa, hogy 2012-ben megcsinálják (végre) a Bosszú Angyalait filmben, és a főellenség a Chitauri-k volt. Nem is értem hogy sikerült ez!?
talgaby:
Nem, csak rossz helyen kerested. Ők a skrullok Ultimate-verzum-béli megfelelői. A Newgenen elolvashatod a film utolsó fél órájának képregényes eredetijét (Ultimates 1 #8-13). 616-ban nincsenek, bár nem lepne meg, ha a Marvel kitalálná, hogy legyenek mégis. (És Bendissszel gyorsan retconolna egyet, hogy Thanos mindvégig az ő fajukba tartozott, és beszivárgott a Titánra 30.000.000 évvel ezelőtt, hogy előkészítsen egy nagy-nagy tervet, amit BMB már hatéves korában megírt végig, és minden Marvel-képregénye igazából azt készítette csak elő az elmúlt 13 évben. És az a szomorú, hogy ez nem biztos, hogy szarkazmus lesz hosszú távon...)
mad47:
Üdv!
Most néztem meg (sokadszorra) a Bosszúállókat és gondoltam utána olvasok a Chitaurinak. Rémlett hogy Nektek van egy jó kis adatbázisotok Marvel fajokból, de ott nem találtam. Őket csak a filmhez találták ki?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése