HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (324/1091) > >>

Blue S:
BA vol1 70.

A játék első köre lezárult és hőseink a vártnál sokkal simábban nyertek. Általában egy-egy olyan összecsapásról, mint például Thor és Hüperion csörtéje 1 vagy 2 füzetet is megtöltöttek, most pedig 2-3 oldalon lerendezték a meccset. Nem is tudtam, hogy a verseny illetve párbaj 2 körös. Szegény Fekete Lovagnak most a játékrontó szerep jutott, de szerintem nem véletlenül ment Góliát után a jövőbe. Lesz még neki lehetősége jóvetenni a beavatkozását.
Az a kapszula, amit Ámokfutó szed az Speed tabletta?  :lol:

Köszönet a honosításért.

A végére egy kérdés a börzés fotóval kapcsolatban, persze, csak ha nem túl indiszkrét: Farek, mi késztet rá valakit, hogy egy ilyen remek gyűjteményt kiárusítson? Netán mindenből 2 van? 

talgaby:
Justice League of America v1 #75

Zigota:
Egy Hüperion a mostani Avengersben is feltűnik, sok lehet belőle :D

Ennek a füzetnek van akkor egy DC párja is, amiben az "Angyalok" csatáznak a JLA-val? Ha van, akkor melyik az?

talgaby:
Nem. Ha nagyon kell analógia, akkor a mostaniak a Crime Syndicate of America megfelelői. A JLA utánzatai az Avengers nyolcvanakárhányas részeiben tűnnek fel egy másik nemhivatalos crossoverben (és az tényleg egy crossover), ők a Squadron Supreme.
És hogy szép legyen az élet, nekik is vannak alterverzumos módosulataik, amik közül az egyik volt JMS sorozatában, egy másik az eXilesban, egy harmadik az Ultimate Powerben és még valahol el volt szórva még kettő. Ezek mindegyike tök különböző csapat különböző Földekről.

garrido:
Részben értem már, viszont ők itt (Squadron Sinister, Avengers v1 69-71) nem ugyanazok a karakterek, mint akik a Legfőbb Légióban (Squadron Supreme) szerepelnek?

Egyébként a "Baljós" jelző inkább Pókember ellenfeleire illene.  :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése