HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (323/1091) > >>

Usagi Yojimbo:
Köszi a Bosszú Angyalai 69-70-et! :worship: :worship: :worship:
A kedvenceim az efféle történetek, rajzolás módja és a szövegek egy sajátos hangulatot teremtenek. Leginkább az AllComics-on olvasható Amerikai Igazság Ligája 29. részéhez tudnám hasonlítani. A 71. rész után várható még BA történet ebből az időszakból?

Farek:
Lassan, de biztosan eljutunk addig is  ;)

garrido:

--- Idézetet írta: Galan - 2013. Március 14., 18:20:11 ---Legfőképp Nagymaester kozmikus karaktere miatt kíváncsian várom a folytatást

--- Idézet vége ---

Én is.
A későbbiek folyamán a Nagymester ellátogat először a nyugati, majd a keleti parti csapathoz is, az még jobb történet.

Galan:
Sziasztok, kellemes napot!:)

Szintén köszönöm a BA. vol.70-es honositást! :worship:
Az előttem levők már leirták róla az én észrevételeimet is, miszerint nagyon hamar lerendezték egymás közt ezeket a Vs. harcokat!Legfőképp Nagymaester kozmikus karaktere miatt kíváncsian várom a folytatást ;)

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Március 12., 10:53:21 ---Általában egy-egy olyan összecsapásról, mint például Thor és Hüperion csörtéje 1 vagy 2 füzetet is megtöltöttek, most pedig 2-3 oldalon lerendezték a meccset.
--- Idézet vége ---
Na, igen, manapság az összes csatát legalább 6 részben írták volna meg, hogy aztán utólag kiadható legyen TPB-ben...  :dry: Ezt leginkább a klasszikus Angyalok 4-es számán érzem. Ott egy füzetben annyi történik, amit ma legalább egy 6-részes történetben adnának ki, és utána mehetne a TPB, a HC, a director's cut, a.....

--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Március 12., 10:53:21 ---Nem is tudtam, hogy a verseny illetve párbaj 2 körös.
--- Idézet vége ---
Én sem, és szerintem ők sem. Nem vagyok benne biztos, hogy 2 körösnek szánták, szerintem inkább a Lovag beavatkozás után változott a terv.

--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Március 12., 10:53:21 ---Az a kapszula, amit Ámokfutó szed az Speed tabletta?  :lol:
--- Idézet vége ---
Minden bizonnyal...  ;D

--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Március 12., 10:53:21 ---A végére egy kérdés a börzés fotóval kapcsolatban, persze, csak ha nem túl indiszkrét: Farek, mi késztet rá valakit, hogy egy ilyen remek gyűjteményt kiárusítson? Netán mindenből 2 van?

--- Idézet vége ---
Nem, nincs mindenből kettő. Csak a középhosszú és távlati terveimbe nem férnek bele. Megvoltak, birtokoltam és olvastam őket, szép volt. Nem könnyű, de nem is olyan nehéz, mint tartottam tőle. Persze, teljesen nem szakadok el a képregényektől, csak ezt a részt számolom fel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése