HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
keildavid:
Azt nem hinném, mert éppen ma olvastam el ezt a Bosszú Angyalai v1 69-71.számot.
Jó volt ismét látni pár klasszikus BA történeteket.
Nekem is tetszett az, hogy az impresszum magyarul van. ;)
Bár az hihetetlen volt, hogy ebbe is milyen szereplők jelentek meg. Pl. a Baljós Légió, mint a DC-s Bűnszindikátus. És hű, pontosan mindkét kiadónál voltak ilyen ötletek. :D
Meg persze a Fekete Lovag is felbukkant.
Tényleg hihetetlen, hogy milyen vendégszereplők voltak benne.
Ezer köszönet érte Farek-nak és Sepi-nek! :worship: :worship:
Sepi:
Úgy látom, a mostani BA frissítésünk negatív csúcsot fog elérni a hozzászólások tekintetében. :coffee:
Sepi:
--- Idézetet írta: SithLord - 2013. Március 21., 11:15:50 ---Azért kíváncsi lettem volna,hogy a nagy Góliát miként győzte volna le az ellenfelét.
--- Idézet vége ---
Biztos valami tök bagatel módon. :D Egyébként szerintem annak a küzdelemnek már nem is volt tétje, hiszen az Angyalok a négy meccs közül hármat megnyertek, így belegondolva, még ha Góliát holtan is esik össze, akkor is összesítésben az Angyalok nyertek volna. De persze ilyen egyszerűen még egy ezüst kori képregényt sem lehet lezárni.
A folytatásra pedig már nem kell sokat várni. :brow:
SithLord:
Üdv! Köszi a BA 70.számát,Farek,Sepi! :worship: :worship:
Elég hamar lerendezték egymást a játékosok.Persze úgy,hogy az Angyalok kerültek ki győztesen.Hüperion tényleg nem tudott kiszabadulni abból üveggömböcskéből?!És ilyenkor hol az ERŐ? :brow: Góliát meccsébe pedig belekotnyeleskedett a Fekete Lovag.Azért kíváncsi lettem volna,hogy a nagy Góliát miként győzte volna le az ellenfelét.
A történet és a grafika nagyon jó,várom a végkifejletet!
Sepi:
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2013. Március 15., 12:16:29 ---A 71. rész után várható még BA történet ebből az időszakból?
--- Idézet vége ---
Könnyen előfordulhat, én már lobbiztam érte Fareknál. ;)
De első sorban a félbehagyott fonalat akarjuk folytatni a 200-as számok végéről.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése