HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (321/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok 71.részét,Farek & Sepi! :worship: :worship:
Jó kis történet volt.A Fekete Lovag mentette meg a napot!Kang meg egyszerűen idióta.Mikor ott a lehetősége ,hogy élete nagy szerelmét megmentse az Angyalokat válassza... :badteeth:
A grafika is szuper volt. Várom a következő epizódot!

Farek:
Szívesen mindenkinek, remélem, élveztétek ezt a kis kiruccanást a klasszikusok világába. Ahogy lentebb is írtam, hamarosan folytatódnak a fővonalbéli kalandok.

Blue S:
BA vol1 71.

Ahogy sejtettem, a Fekete Lovag megmentette a helyzetet. Nekem a Lovag ősének a páncélja sokkal jobban tetszett, mint jövőbeli megfelelőjének. Jan és Dane között mintha már itt is szikrázott volna valami. Azért mégiscsak Hank nyakába vetette magát a végén.

A Nagymester ötlete, hogy a Megszállókat veti be az Angyalok ellen nagyon furfangos volt, de úgy látszik, nem néz sport közvetítéseket. Ugyanis ott sokszor kihangsúlyozzák ,hogy hiába volt az Aranycsapat annak idején szinte verhetetlen, a mai nagycsapatok már sokkal jobbak.  :lol:

Főleg Kapi megdöbbent arca tetszik a csata közben, hogy milyen ügyesek az ellenfeleik. Az már nem is tűnt fel neki - sem a társainak - hogy a "jelmezes nácik" milyen jól beszélnek angolul. Gondolom, a németek meg röhögtek a markukba, hogy gyepálja egymást a két elit alakulat.  :D

Mindezektől függetlenül erre a részre is azt mondom, amit a klasszikus F4-re, hogy nagyon jó volt olvasni. Kang, Nagymester, sok akció, ez kell nekünk.
Köszönet a honosításért Beírónak és Fordítónak egyaránt!  :worship:

hopkin:
Öröm ezt hallani, hogy vissza térnek az angyalok állandó vendégként.
Jó volt a Kangos sztori. Kicsit bugyutának tartottam, hogy egyből bevették a lovagot. Pedig pont amiatt tudtak csak győzni, hogy ő nem volt csapat tag :D

Farek:
Szívesen! Tudtam, hogy az első és legmegbízhatóbb fecske te leszel. :)

És ezúton értesítem a Tisztelt Olvasókat, hogy májustól minden visszatér a régi kerékvágásba, vagyis újraindul a keleti és a nyugati parti Angyalok története onnan, ahol múlt év végén, hopkin távozása miatt abbamaradt. Illetve májusban még csak az alapcsapat kalandjait olvashatjátok, hogy aztán júniusban valóban visszatérjünk az egy keleti-egy nyugati sormintát.

Köszönöm a kitartást, remélem, semmi nem jön közbe idén és minden rendben megy a frissítésekkel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése