HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Asys:
Nagyon jó történet az Ostrom, a klasszikus story-k közül az egyik legjobb! :bravo:
Egy párszor már elolvastam; bár, az utolsó alkalom tényleg nem most volt, hanem jó pár éve... :badteeth:
Zémó taktikája szinte tökéletes volt, sorra ütötte ki az ellenfeleit; három dologgal viszont nem számolt, amik végül a bukását okozták, szerencsére! 1. Darázs végül megmutatta, hogy igenis jó vezető; nem omlott össze, kitartott és győzött! 2. A véletlen: Dr. Druid felbukkanása kibillentette Zémót jó helyzetéből! 3. Thor jelenléte, gyakorlatilag egyedül elkalapálta a Mesterbűnözőket!
Valami különben rémlik, Farek mester! :brow:
Ha jól emlékszek, akkor Forgószél ugyanúgy járt, mint most a Vízköpő és Mimi; kudarcba fulladt akció kapcsán elkapták, azt hiszem...
Szivacsember és Titánia összebunyózott Pókemberrel a reptéren (La Guardia), akkor jelent meg Tigriscápa is (az akció végén); de aztán, hogy a Hálószövővel végül összecsapott-e, nem tudom...
Különben nagy poén, hogy Creel-ék úgy jártak, mint az X-Men a Titkos Háború alatt; előbb Peter, aztán Janet intézte el őket! A legendássá vált Creel szövegen mindig mosolygok azóta: ,,Egyszer elintéztem Thor-t, a barátnőm meg elverte Amazon-t!'' ;D
Lesznek még jó történetek: pl. Zeusz bosszúja, ami itt, az oldalon is olvasható és szintén egy kihagyhatatlan, akciódús, csavaros story; amit kötelező elolvasni! :nezze:
De amit nagyon várok: Namor barátnőjének a tombolása! ;)
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Május 26., 13:11:05 ---Az Ostrom című story olvasásakor egy dolgot nem értettem, most már kettőt! :badteeth:
1. Tigriscápa Herkules megverésekor még a Mesterbűnözők tagja, aztán amikor elkezdődik a hősök ,,bosszúja'', Tigriscápa sehol...
--- Idézet vége ---
Hm, ezek szerint nem emlékszel. Pedig akkor megemlítették az egyik részben. Majd felfrissül az emlékzeted, de addig ne rohanjunk előre. :)
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Május 26., 13:11:05 ---2. Ha Forgószelet is kiszabadították, ő miért nem kapott szerepet a továbbiakban?
Namor segítséget kér, epikus jelenet! :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Kapott, de csak említés szintjén, szintén említették az Ostrom elején. Azt hiszem, nem árt, ha valóban felfrissítjük az emlékezeted (meg talán még sok más emberét is :D )
Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 271.-et! :worship:
Fullánk kiszabadítója, aki ugye Zémó báró, most vesztett két embert...
Az Ostrom című story olvasásakor egy dolgot nem értettem, most már kettőt! :badteeth:
1. Tigriscápa Herkules megverésekor még a Mesterbűnözők tagja, aztán amikor elkezdődik a hősök ,,bosszúja'', Tigriscápa sehol...
2. Ha Forgószelet is kiszabadították, ő miért nem kapott szerepet a továbbiakban?
Namor segítséget kér, epikus jelenet! :rolleyes:
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Május 18., 21:24:11 ---Mikor az itthon kiadott Marvel Extrában olvastam az Angyalokról már akkor is feltünt, hogy Holdkő mennyire tart Csodakapitánytól.
--- Idézet vége ---
Meg is értem, ha nagyon felbosszantja, tuti, hogy vége van, mint a botnak. :)
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Május 18., 21:24:11 ---Amazon vs Titánia? Hm, az biztos, ha utóbbin rajta lenne az a hosszú szárú csizma, mint az Ostrom előtti gyülekezőn, akkor nem dobnám ki az ágyból. :cool:
--- Idézet vége ---
Egyetértek. De csak előétel lehetne. Aztán jöhetne Amazon... :brow:
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Május 18., 21:24:11 ---1 apró beírói hiba: az utolsó kockánál nem Herki-t akart mondani Fekete Lovag? Dane az ő neve.
--- Idézet vége ---
De, teljesen igazad van. Ha Genzo erre jár és meglátja, akkor biztos szívesen kijavítja, igaz, Genzo ;) ?
Ja, és szívesen.
Blue S:
BA vol1 270.
Mikor az itthon kiadott Marvel Extrában olvastam az Angyalokról már akkor is feltünt, hogy Holdkő mennyire tart Csodakapitánytól. Bár most Fekete Lovag intézte el (akinek vonzalma Darázs iránt legalább ennyire nyilvánvaló). Karla kísérlete, hogy megpróbálja a tömeget Namor ellen hangolni zseniális, de egy hiba csúszott a számításába. Szerintem az őt megrovó Szivacsember csinált már nagyobb butaságokat is.
Amazon vs Titánia? Hm, az biztos, ha utóbbin rajta lenne az a hosszú szárú csizma, mint az Ostrom előtti gyülekezőn, akkor nem dobnám ki az ágyból. :cool:
1 apró beírói hiba: az utolsó kockánál nem Herki-t akart mondani Fekete Lovag? Dane az ő neve.
Köszönet a honosításért. :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése