HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Ejnye, Blue S., így elspoilerezni a kövekező részeket!!! :lol:
Gondolom, Darázs reakciójában egy kicsit benne volt a saját tehetetlensége, amit a többieken töltött ki, de pl. igaza volt Herkulessel szemben, hogy azért segíthettek volna, ha más nem, akkor a szállításban.
Vízköpőnek van az Angyalokkal is egy két részes közös története, valahol a 150-200. részek között, ott nagyon is kemény diónak bizonyul. Én is kedvelem, de sajnos olyan ritkán jelent meg az általam ismert részekben, hogy túl sok dolgot nem tudok róla.
És most őszintén, ha jobban belegondol az ember, az írótól elég következetlen, hogy nem őket változtatta egy órára kővé, hogy nyugodtan lelépjenek, hanem egy egy vödröt és egy asztalt. Érem én, hogy egyébként nem lett volna esélyük utolérni és legyőzni őket, de azért ez a megoldás számomra nem kicsit döcög... :-\
Blue S:
BA vol1 271.
Ennek a számnak az olvasásával már össze is állt a kép, hogyan szabadult ki Fullánk a börtönből.
Darázs azért elkövetett egy nagy hibát: nem a többieknek kellett volna nekiesni, mert Namor lelépett. Kicsit a volt főnökasszonyra emlékeztett, mert nálunk is volt egy pali, aki néha munkaidő vége előtt elment pár perccel, erre ő a többieket üvöltötte le. Mikor mondtam neki, hogy talán az illetőt kéne majd másnap számonkérni, csak tátogott, olyan ideges lett. :lol:
A Szürke Vízköpő nem sok honosított képregényben szerepelt, jó volt újra látni ezt az érdekes szuperbűnözőt. Sokszor simán 1 rész alatt elverik a palit, de úgy tudom, hogy vannak több részes feltünései is, ahol nagyon komoly ellenfél.
Mimi itt még egy nagyon tapasztalatlan kezdő bűnözőnek tűnik, a Mennydörgőkben már több esze van (egy kicsit) és a hippi viseletet is feladta.
Forgószelet Kapi intézi el a saját sorozatában a Csapdásszal együtt, míg Tigriscápa kap pár nagy pofont Herkulestől. Majd ugye távozik a Kúriából, mielőtt Zémó és csapata elbukik.
Köszönet a honosításért! :worship:
Genzo:
--- Idézetet írta: Farek - 2013. Május 20., 17:57:18 ---
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Május 18., 21:24:11 ---1 apró beírói hiba: az utolsó kockánál nem Herki-t akart mondani Fekete Lovag? Dane az ő neve.
--- Idézet vége ---
De, teljesen igazad van. Ha Genzo erre jár és meglátja, akkor biztos szívesen kijavítja, igaz, Genzo ;) ?
--- Idézet vége ---
Már ki is lett javítva. ;)
Farek:
Asys, azért az általad várt történet még egy kicsit arrébb van. De igazad van, jó az is.
Sepi:
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Május 26., 23:07:59 ---Ha jól emlékszek, akkor Forgószél ugyanúgy járt, mint most a Vízköpő és Mimi; kudarcba fulladt akció kapcsán elkapták, azt hiszem...
--- Idézet vége ---
Valami olyasmi, később majd említik, de igazából az már nem a BA füzetben teljesült ki, hanem Kapi saját sorozatában.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése