HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (317/1091) > >>

Genzo:
Nagyon szívesen. :)

SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok 271.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Bámulatos Herki mennyire nem bírja elviselni a női vezetést! :lol: Namor nem egy csapatjátékos ez most meglátszik.Szó nélkül lelép,persze a végén belátja,hogy hibázott mikor nem kérte ki rögtön a csapattársai segítségét.De ebből is látszik,hogy még nem illeszkedett be az Angyalok közé.A Vízköpő tényleg fatális hibát vétett,hogy nem magát az embereket,hanem tereptárgyakat változtatott kővé,de ezt már kibeszéltétek.
És végül John Buscema szerintem az egyik legjobb B.A. rajzoló.Hihetetlen részletgazdagon dolgozik,és mindig hozza a színvonalat.A karaktereket végig változatlanul felismerhetően ábrázolja.
Várom a folytatást!!!

Blue S:
Nos, kicsit utána olvastam a Szürke Vízköpőnek. Azt tudtam, hogy elősször Thor ellenfele volt, egy régi rajzfilmben még szerepelt is. Az általad említett BA sztorik a Vol1 190-191-es számok voltak. Egyébként rengeteg füzetben feltünt, összecsapott az F4-el, Vasemberrel, az Új Harcosokkal stb.

Gyengeségei között említik, hogy nem igazi harcos, közelharcban nem tudja kihasználni a nagy erejét és kapkod, ezért sok fatális hibát vét. Nos, ez talán megmagyarázza a harc alakulását.

Farek:
Igen, ez is egy magyarázat, hiszen szinte mindent meg lehet magyarázni (ha a neved Bendis, akkor nincs ott a SZINTE...  :dry:), de azért fura volt.
Bár, ahogy ízlelgetem, éppenséggel hihető.  :) Láttam már sokkal rosszabb magyarázatokat is ;)
Bár, ha arra volt idő, hogy kővé dermesszen egy vödröt, majd azt rá tegye, akkor azért egy futó érintés simán belefért volna...
Persze, lehet, hogy csak rádobta futtában, vagy csak pont véletlenül ráborult (bár, ennek ellent mond a későbbi hőzöngése), szóval nyilván itt is van megoldás, de azért... fura.

Szerencse, hogy nem ez a lényeg, elég izgalmas maga a történet, hogy az ember élvezze.

Blue S:

--- Idézet ---Ejnye, Blue S., így elspoilerezni a kövekező részeket!!!  :lol:
--- Idézet vége ---

OK, de kiraktam a spoiler mezőt, így senkit nem ért kár.  ;)

--- Idézetet írta: Farek - 2013. Május 27., 14:47:55 ---És most őszintén, ha jobban belegondol az ember, az írótól elég következetlen, hogy nem őket változtatta egy órára kővé, hogy nyugodtan lelépjenek, hanem egy egy vödröt és egy asztalt. Érem én, hogy egyébként nem lett volna esélyük utolérni és legyőzni őket, de azért ez a megoldás számomra nem kicsit döcög...  :-\

--- Idézet vége ---

Igen, ezen én is agyaltam, de arra a következtetésre jutottam, hogy nem láttuk az eseményeket, csupán Darázs szemszögéből. Aki nem lehetett sokáig eszméletlen, mivel hamar utolérte a kocsit. Lehet, hogy Palatínus elkezdett lövöldözni a pisztolyával, miután ráesett/rádobták a kőasztalt. Esetleg nem ismerték annyira, csak hírből és tartottak tőle, hogy van valamilyen különleges képessége, ami miatt elhúzódhat a harc és addig megérkezne a felmentősereg. Tulajdonképpen a Szürke Vízköpő egyedül volt, mert Fullánk ki volt ütve és Mimi sem volt 100%-os.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése