HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (311/1091) > >>

Asys:
Volt egy rész, ahol összement és meghajlított puszta kézzel egy (elég vastag) acélrudat...  :dry:
(Persze, az lenne a logikus, amit Talgaby mond, mert Pym-nél is így ,,működik''; minél nagyobb, annál erősebb!)

Mindenesetre nem gyenge karakter...
A Titkos Háborúban azért rendesen megszívatta az X-eket!
Az Ostrom-ban meg persze segítséggel, de kiüti Titániát és a Szivacsember-t!  :blink:

talgaby:
Nem, a fizikai ereje maximum a valós méretével egyezik meg, és ebben az időben az… nem igazán volt kiemelkedő. (Mondjuk később sem.)

Asys:
Nem úgy van, hogy minél kisebb Janet, annál erősebb (mármint fizikailag)?
Meg ha jól tudom, repülni sem tud ,,emberi'' méretben most még...

Farek:
Valószínűleg úgy gondolja, hogy az esetlegesen gyengébb energiacsapásokat ellensúlyozza a kisebb méretből fakadó gyorsaság és mozgékonyság.
Herkules... nos, igen, vele még lesz gond.
Namor valóban nagyon meggyőző volt most Attuma ellen, de nyilván fűtötte a szerelme megmentésére irányuló vágya. Meg, ugye, írója válogatja...

És jövő hónapban folytatódik az Ostrom a már magyarul is megjelent történetek újra kiadásával. De előtte még...  :brow:

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 272.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Nem értem,ha Darázs ennyire hatékony az emberi alakjában ,miért nem ezt a formáját részesíti előnyben?Szerintem sokkal erősebbek az energia csapásai emberi formában,mint rovarméretben.Vagy tévednék?Herkules elnyomott zsörtölései hamarosan előretörnek  :lol: .. egy jó beszólás után.. :badteeth:
Attuma igazából nem sokat mutatott magából.Szerintem Namor fél kézzel elintézte volna,csakhát ő a megválasztott vezető Atlantiszban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése