HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
talgaby:
Na igen, szerencsére ezt alaposan átírták később. Wakanda meg az egész Fekete Párduc vérvonal némileg értelmesebb hátteret kapott – mármint a Marvel világának egyedi logikája szerint értelmesebbet.
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Augusztus 14., 10:55:25 ---Tehát a Fekete Párduc úgy szerezte a képességeit, hogy befüvezett? ;)
--- Idézet vége ---
Hát, így még nem gondoltam rá :headscratch: , de tulajdonképpen igen! :lol:
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Augusztus 14., 10:55:25 ---Egyébként ez a fű csak az emberekre hat így? Mert, ha például ott legelne egy tehéncsorda...
(Így születtek a vikingek.) :lol:
--- Idézet vége ---
Hülye! ;D ;D ;D
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Augusztus 14., 10:55:25 ---A történet egyébként meglepő volt, én is azt hittem, hogy a varázsló keresztbetesz majd hősünknek, de nem így történt. Az AIM zsoldosok most agyafúrtabbak voltak, számítottak az árulásra. Nem is győzték le őket olyan könnyen, mint általában. Jó volt megismerni ezt a sztorit is.
--- Idézet vége ---
Igen, nyilván afelé terelték a történetet, hogy aztán egy váratlan huszárvágással kiderüljön az igazság. Nem volt teljesen váratlan, de azért jó próbálkozás a részükről :)
Blue S:
BA Vol1 087:
Tehát a Fekete Párduc úgy szerezte a képességeit, hogy befüvezett? ;)
Egyébként ez a fű csak az emberekre hat így? Mert, ha például ott legelne egy tehéncsorda...
(Így születtek a vikingek.) :lol:
A történet egyébként meglepő volt, én is azt hittem, hogy a varázsló keresztbetesz majd hősünknek, de nem így történt. Az AIM zsoldosok most agyafúrtabbak voltak, számítottak az árulásra. Nem is győzték le őket olyan könnyen, mint általában. Jó volt megismerni ezt a sztorit is.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Szívesen!
És amennyire tudom, nem kell egyfolytában két pofára tolnia. Egyszer befalta, és azóta van neki ereje. :)
SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok 87.számát,Lord Kang,Peter P. :worship: :worship:
Érdekes volt ez az eredettörténet.Tehát a Párduc annak a bizonyos növénynek köszönheti emberfeletti erejét?!Minden bevetés előtt amit az Angyalokkal tölt bekell kajálnia ebből a stimulánsból,hogy a csapat teljes jogú tagja lehessen? :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése