HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Augusztus 21., 20:49:14 ---Nem sok karakternek van ilyen sérója... :badteeth:
Agyaltam pár percet, hogy honnan ismerős a borító; a beállás, a háttér, stb.!
(Az ellenfél háttal nekünk, a döbbent hősök pedig előtte, velünk szemben!)
Nézzétek meg a Titkos Háború tizenegyedik számának a borítóját! Nem ugyanolyan, de hasonló! :brow:
--- Idézet vége ---
Vagy a WCA V1 02 borítója.
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Augusztus 21., 20:49:14 ---Nézzétek meg a Titkos Háború tizenegyedik számának a borítóját! Nem ugyanolyan, de hasonló! :brow:
--- Idézet vége ---
Hm, valóban van hasonlóság. De hát ez nem túl meglepő...
Asys:
Nem sok karakternek van ilyen sérója... :badteeth:
Agyaltam pár percet, hogy honnan ismerős a borító; a beállás, a háttér, stb.!
(Az ellenfél háttal nekünk, a döbbent hősök pedig előtte, velünk szemben!)
Nézzétek meg a Titkos Háború tizenegyedik számának a borítóját! Nem ugyanolyan, de hasonló! :brow:
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2013. Augusztus 21., 12:55:25 ---A grafika is tetszett...
--- Idézet vége ---
Legalább valakinek :badteeth: Mert megmondom őszintén, nekem az annyira nem jött be. De hát ízlések és pofonok.
Tényleg ennyire egyértelmű volt a hülye séróról mindenkinek, hogy ki az áruló?
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati parti Bosszú Angyalai v2 első különszámát,Farek,Micho! :worship: :worship:
A borító már rögtön lelőtte,hogy ki az áruló. :badteeth: Túl egyértelmű volt.Ennek ellenére nagyon jó kis történet volt.Jó sok akcióval.Az ellenfél csapata nem volt acélos,de ahogy lentebb olvasom lesz ez még másképpen.Higanyszálra én is rákérdeztem volna,hogy mi lett vele ezután,de már látom ,hogy ezt is kibeszéltétek.A grafika is tetszett,szóval várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése