HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (31/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugisok v2 52. részét Farek & Peter P.!!! :worship:
Ennyi csavart rég láttam egy történeten belül! Jó volt tetszett! Tényleg már-már Bendis-i magasságokat mutat!

Pierre de La Croix:
Kosz hogy szoltal, en eszre sem vettem...Igy jar az a szupergonosz, aki ilyen nevet valaszt maganak. :) lett volna Bob, Juliett...vagy Bèla.

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2019. November 19., 07:25:07 ---Az alap történet elmegy kategóriába sorolható nálam. Viszont tetszett a Szivacsember kitartása egészen a Hulkig.. :hehe:

--- Idézet vége ---
Igen, nem egy nagy történet, bár ez a vonal igazából nem is arról szólt.
Nekem meg a Célpontos szösszenet. Nem véletlenül az volt a hírkép. :)
Az egyébként figyelted, hogy Hulk miket szórakozott még Szivaccsal az utolsó oldalon?  :lol:

SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 32. részét Farek & Genzo!!! :worship: :worship:
Az alap történet elmegy kategóriába sorolható nálam. Viszont tetszett a Szivacsember kitartása egészen a Hulkig.. :hehe:

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2019. November 05., 07:39:36 ---Az első oldalon a bal felső sarokban eredetileg is bocsánatot kértek az alkotók vagy azt csak te írtad oda Farek?

--- Idézet vége ---
Már miért csúszna el bármin is a Bérgyilkos? Hiszen a Bérgyilkos sosem hibáz. :P

Igen, van benne lehetőség, bár a sorozat akkori olvasóinak biztosan nagyon zavaró volt, hogy hirtelen két részre megszakad a történet. De remélem, téged és a többieket kárpótol ez a két füzet a várakozásért.

Igazából gondolkodtam azon, hogy kihagyom ezeket, hogy ne szakadjon meg a történetfolyam, de aztán úgy döntöttem, hogy nem ütök egy újabb lyukat a sorozat megjelenésébe.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése