HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (298/1091) > >>

Blue S:
BA Vol1 088.:

Lord Kang ismét nagyot alkotott ezzel a fordítással.
A szöveg nem a szokásos dialógusokból és narrátorozásból állt, ehhez még hozzájött a panelek elrendezése is. Látszott, hogy az író nem csak képregény füzetek készítésére szakasodott. Ami furcsa volt, hogy 1-2 karakter teljesen fordítva viselkedett, mintha testet cseréltek volna. Thor óvatos volta csatában, pedig ő volt most a legerőssebb a csapatban. Viszont Vasember többször is eléggé meggondolatlanul cselekedett. Sőt, egyszer még a vezetést is átvette. 
Ha úgy vesszük az Angyalokat nem győzték le, de ők sem veszítettek. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy túljártak az eszükön. Ellenfelük azonban igazi keménylegény. Simán állta Kapi támadását, de Thor és Vasember sem tettek sok kárt benne.

Köszönet a honosításért. :worship:

Holnap majd nyaggatom Molzo-t, hogy fejezze be a sztorit a Chronopolison.  :hehe:

Farek:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2013. Szeptember 07., 20:40:53 ---(Sokkal jobban mint a manapság Avengers címen futó füzetek.)

--- Idézet vége ---
Ezt simán megértem...

Gorgonita:
Elolvastam a Zemo bárós, és a mini Hulkos részeket. Mindkettő tetszett. (Sokkal jobban mint a manapság Avengers címen futó füzetek.)

Farek:
Nem, itt talán még nem voltak. Az utolsó részben lesznek egész oldalak meg pár panel, meg talán korábban is néhány panel. De nekem is összehasonlító elemzés kellene, ha listát akarnék készíteni.

Herkules meg már nyilván nem volt annyira szomjas, mikor megütötte. Meg lehet, hogy csak legyintett, hiszen mégis csak egy emberről van szó.  :)

SithLord:
Üdv! Köszi a 273.számot,Farek,Sepi! :worship: :worship:
Nagyon jó munkát végeztetek.Mivel majd 15 éve nem olvastam a Marvel Extra verziót,ezért nagyjából ezekre a szövegekre emlékeztem.Szóval kíváncsian várom majd a kimaradt oldalakat,vagy már voltak? :badteeth:  Mondjuk azért Herkinek feltünhetett volna,hogy megüt egy hétköznapi embert és annak meg semmi baja miután kirepült a kirakatüvegen.
Várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése