HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a what if Bosszú Angyali történetet,Farek,Micho! :worship: :worship:
Először is nekem az összes alternatív témájú what if történet tetszik pont a kiszámíthatatlanságuk miatt.Ez is egy ilyen volt.Ehhez még a remek grafika is párosult.Szóval ha a jövőben bármikor is terveztek még Bosszú Angyalai,vagy bármi más what if történetet honosítani az nálam tuti befutó!! :cool:
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Szeptember 22., 15:11:03 ---Pokolcica és Hellstorm párosa szerintem erősebb Pym és Tigra duójánál... :-X
--- Idézet vége ---
Lehet, de szerintem bőven elég Energikon nevetséges ruhája, nem kellene még fokozni az őrületet Hellstorm jelmezével is :lol:
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Szeptember 22., 15:11:03 ---Érdekes ellenfél ez a rovarszemű ipse, még nem hallottam róla; gondolom nem sokszor tűnt fel ezután... :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Én többet soha nem hallottam róla. Utána olvastam, nem volt jelentős szereplő.
--- Idézetet írta: Asys - 2013. Szeptember 22., 15:11:03 ---Elolvastam már párszor ezt a story-t magyarul, de egész egyszerűen megunhatatlan! :brow:
Volt hozzá szerencsém angolul is és tényleg hiányzik néhány oldal a story-ból...
Cölöpverő (ahogy elmondja Hyde-ot minden őrültnek) és Roncsoló (amikor teszi a szépet Fullánk-nak) dumáján még ma is jót nevetek! ;D
--- Idézet vége ---
A kimaradt oldalakat az "újrakiadással" pótoljuk ;)
Igen, hangulatos dumák vannak benne, remélem, sikerül őket visszaadnom.
Asys:
Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. 14.-et! :worship:
Akcióban nem volt hiány! :bravo:
Pokolcica és Hellstorm párosa szerintem erősebb Pym és Tigra duójánál... :-X
Lehet, hogy Clint-ék jobban jártak volna velük... :-\
(Egyikőjük sem volt topon ebben az érában, finoman is szólva! Bár, Hank lelkesítő szövege ott volt!) :brow:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 88.-at! :worship:
Clint-nek ekkor nem csak a mérete lett óriási, hanem az egója is! :badteeth:
Érdekes ellenfél ez a rovarszemű ipse, még nem hallottam róla; gondolom nem sokszor tűnt fel ezután... :rolleyes:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 273.-at! :worship:
Elolvastam már párszor ezt a story-t magyarul, de egész egyszerűen megunhatatlan! :brow:
Volt hozzá szerencsém angolul is és tényleg hiányzik néhány oldal a story-ból...
Cölöpverő (ahogy elmondja Hyde-ot minden őrültnek) és Roncsoló (amikor teszi a szépet Fullánk-nak) dumáján még ma is jót nevetek! ;D
SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugati parti Angyalok vol2/14.részét,Farek,Micho! :worship: :worship:
Tyűű,Sólyomszem tényleg kihozta az állatot Tigrából.Ha az elejétől ilyen karakteres lett volna nem szenvedne önbizalomhiányban.Gyakorlatilag puszta kézzel a nem szupererejű embereket széttéphetné, lásd Clint esetét.
Érdekes volt Pándémónium "segítsége" is. Kíváncsian várom a folytatást!
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Szeptember 16., 13:57:55 ---Tigra ügyére végre pont kerül? Szerintem ez jó húzás, mert már kezdett kicsitt hosszúra nyúlni.
--- Idézet vége ---
Még két rész, aztán végre pont kerül. Egy időre...
Egyébkén egyetértek, szerintem is hosszú már vele az a nyűglődés, de most már megéri kivárni ezt a két részt, mert a 17-estől indul az a történet, aminek a kedvéért először belevágtam a nyugati parti Angyalok honosításába.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése