HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (294/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a 274.részt,Farek,Sepi! :worship: :worship:
Jó volt újra nézni ezeket a részeket.Csak kár,hogy ismerem a végkifejletet :badteeth:
Azért maradok hű olvasótok! :hehe:

Asys:
Mighty Thor 418.  ;)

Farek:
Blue S.:

--- Idézet ---Tetszett, hogy a csapat tagjai nem kezelték egyből profin a páncélt, hanem bakiztak a viselése során. Elég furcsa így is a filmekben, mikor a pisztolyt életében először a kezében tartó sarki pék pont szemközt lövi a 10 méterről felé rohanó üvöltöző zombit.
--- Idézet vége ---
Igen, ez adott neki némi hitelességet. Bár aztán elég hamar rájöttek, mert mire odaértek a csatába, már elég jól ment nekik. Biztos az odaút alatt próbálkoztak :)

--- Idézet ---Vasember fáradékonysága is előtérbe került, hogy ő nem egy szuper-képességekkel rendelkező ember, hanem egy egyszerű halandó, akinek a 48 órás folyamatos munka megviseli az idegrendszerét.
A régi történetekben ezekről hajlamosak voltak megfeledkezni.
--- Idézet vége ---
Azt ne hidd. Volt szerencsém zsebkönyv formátumban elolvasni az első kb. tucatnyi Vasember történetet, még a Strange Tales-ből meg a Vasember 1-től valameddig és ott állandóan ez volt a legnagyobb feszültségforrás. Egy idő után már pont olyan idegesítő volt, mint Peter Parker nyomorúságos élete.

Fullánknak valószínűleg nem annyira Szerelő eszével, mint inkább - ahogy te is írtad - a jellemével, meg a kinézetével volt baja.

Asys:
Igen, Vasembernek majdnem sikerült a lehetetlen. Torpi ugye meg is jegyezte, hogy egy adott ponton majdnem legyőzte őket.

Kapi és Darázs hősök, nyilván nem hagyhatták, hogy Herkules egyedül keveredjen csávába. Meg ő volt az erősítés. Csak nem jött be. :) Alaposan megjárta. Melyik Thorban volt, amit említettél, hogy Herkules visszavágott? Érdekelne. Én azt láttam, amikor Góliátot verte meg a Thunderbolts egyik részében. A Chronón fent is van az a Mennydörgők rész.
A nyugatiak elleni tervig nem jutottunk el, biztos nekik is tartogatott valami finomságot. A tartalékosokkal kapcsolatban pedig szerintem igaza van matrixhv-nek. Vagy nem :D

matrixhv:
Kösz és szívesen!

Blue S:
BA Vol1 274:

És itt is van az első kimaradt oldal!

A Szerelő szépen le lett koptatva, bár nem biztos, hogy nyomult Fullánkra. Egy ilyen figurából kinézem, hogy csak meg akarja mutatni, hogy mekkora ász a technika terén. Fullánk kissé magának való hölgyike. Azt még megértettem, hogy Roncsolót leszólta, mert ő egy szimpla izomagy, de Ebersol elég intelligens. Persze, a Szerelő nem egy jellembajnok, de végül is Fullánk szintén csak egy bűnöző.

Köszönet a honosításért.  :worship:

matrixhv:

--- Idézet ---Arra azért kíváncsi lennék, hogy Zémó mit gondolt ki a Nyugatiak, meg a tartalékosok ellen...  :rolleyes:
--- Idézet vége ---

Ezt nem tudom, amatőr vagyok a témában... rákerestem, a West Coast Avengers 16-os száma csatlakozik ehhez a történethez. Hátha majd abból kiderül valami.
Ha tippelnem kellene, a tartalékosok ellen semmit sem kellett kitalálni. Ők nem a Kúriában laknak, hanem szükség esetén hívják őket. Amit Amerika kapitány meg is tett az Avengers 274-ben.
Majd a profik megmondják, ha tévedek.  :)

Ami most kicsit meglepett, az Amazing Spider-Man 283, ami a Semic féle Csodálatos Pókember 51-es száma volt, amikor Szivacsember és Titánia összeakaszkodott Pókemberrel. Az Avengers 273-ban azt mondta Zémó, hogy külön feladatuk van, azt kell teljesíteni. Régen olvastam én ezeket, nem tudom, gyerekkoromban feltűnt-e ez a dolog (ha volt szerkesztői megjegyzés, hogy lásd a Pókemberben, akkor biztosan  :) ).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése