HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Igen, egyetértek, valóban elég nagy meggondolatlanság volt üres kézzel menni.
hopkin:
Jó kis sztori volt ez és már meg se lepődtem hogy Hanknek megint nem jön össze. Mondjuk hogy őszinte legyek. Ha már terepre megy vihetne magával némi zsugorító cuccot, pont az ilyen meleg helyzetekre. Nagyot néztem mikor a hellstorm csalàd felmentek az emeletre...
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. November 10., 10:08:55 ---Pokolcica és Daimon nem semmik: közlik a vendégekkel, hogy érezzék jól magukat, mert ők most felmennek az emeletre hódolni a testi örömöknek. :lol:
--- Idézet vége ---
Végre egy reális hozzáállás :hehe:
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. November 10., 10:08:55 ---Tigriscápa bosszút állhat Forgószelen, feltéve, ha egy börtönbe kerülnek. :hehe:
--- Idézet vége ---
Látod, ez eszembe sem jutott, de tényleg.
KiD: nagyjából egyidőben játszódik vele, szóval zajlanak az Ostrom eseményei. Csak ugye, az elég gyorsan lezajlott, és az eleje titokban történt.
KiD:
Az Ostromhoz képest ez mikori sztori?
Blue S:
NYPBA Vol2 016:
Ebben a részben végleg lezárták a Tigra szálat, ami Hank szempontjából nem sikerült valami fényesre. Sajnálom szegényt, mert annyi rossz élmény után végre talált egy kis boldogságot, ami most ismét szertefoszlott. Forgószél nagyon beszólt neki, és talán ez volt az a pillanat, ami a legjobban bejött ebben a részben. Mindig is érdekelt a szuperbűnözők gondolkodása (is), hogyan látják ők a hősöket és a világot. Az Ostrom sztori hangulatához szerintem ez is közrejátszott.
Pokolcica és Daimon nem semmik: közlik a vendégekkel, hogy érezzék jól magukat, mert ők most felmennek az emeletre hódolni a testi örömöknek. :lol:
Tigriscápa bosszút állhat Forgószelen, feltéve, ha egy börtönbe kerülnek. :hehe:
Köszönet a honosításért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése