HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Ny.p.B.A.vol2/16.részt,Farek,Micho! :worship: :worship:
Tényleg nagy a hatalma az alkotóknak.Kicsivel nagyobb bunyót-ellenállást vártam volna Tigriscápától.Hanknek nem sok kellett volna,hogy megint bekattanjon.
Nagyon kíváncsi leszek,hogy miért nem segítettek a nyugatiak az ostrom alatt?Gondolom a következő részekben erre kapunk magyarázatot.
Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2013. November 11., 10:03:29 ---
És Talgaby felhozza Pókembert és a Tűz urát, 3... 2... 1... és...
--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:
De talgaby csak késik és késik... nem értem, ez nem vall rá :hehe:
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2013. November 11., 08:47:05 ---
--- Idézetet írta: Asys - 2013. November 11., 08:32:38 ---Pym-re rájár a rúd rendesen... :(
(Bár szerintem Tigra nagyon, de nagyon nem illik/ illett hozzá!) :rolleyes:
Összeszokottabb, szervezettebb ez a csapat a keletinél! ;)
(Kicsit úgy tűnt nekem, mintha Tigra és Pokolcica párosa most bárkit legyőzött volna; Tigriscápa és Forgószél nem kispályás!) :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Tigra ebben az időszakban elég sok mindenkihez illett... :hehe:
Az összeszokottság/szervezettség kérdésében szerintem igazad van. A keleti parton ekkor nagy volt a belső feszültség, mint az az elmúlt hónapokban itt is olvasható, és ez meglátszott a csapat teljesítményén az Ostrom elején. De hidd el, azért itt sem lesz minden fenékig tejfel...
Összeszokottság ide vagy oda, a cicusoknak most győzni kellett, mert a szerkesztői/írói döntésnél nincs hatalmasabb. Lásd a legutóbb frissített Ostrom részt, ahol Darázs és Hangya győzi le Titániát és Szivacsembert. :) De, amíg jól megoldják és megmagyarázzák, addig nincs gond. ;)
--- Idézet vége ---
És Talgaby felhozza Pókembert és a Tűz urát, 3... 2... 1... és...
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2013. November 11., 08:32:38 ---Pym-re rájár a rúd rendesen... :(
(Kicsit úgy tűnt nekem, mintha Tigra és Pokolcica párosa most bárkit legyőzött volna; Tigriscápa és Forgószél nem kispályás!) :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Tigra ebben az időszakban elég sok mindenkihez illett... :hehe:
Az összeszokottság/szervezettség kérdésében szerintem igazad van. A keleti parton ekkor nagy volt a belső feszültség, mint az az elmúlt hónapokban itt is olvasható, és ez meglátszott a csapat teljesítményén az Ostrom elején. De hidd el, azért itt sem lesz minden fenékig tejfel...
Összeszokottság ide vagy oda, a cicusoknak most győzni kellett, mert a szerkesztői/írói döntésnél nincs hatalmasabb. Lásd a legutóbb frissített Ostrom részt, ahol Darázs és Hangya győzi le Titániát és Szivacsembert. :) De, amíg jól megoldják és megmagyarázzák, addig nincs gond. ;)
Asys:
Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2 16.-ot! :worship:
Ennél a résznél szerintem már ,,nagyban'' zajlott az Ostrom! ;)
Miért nem avatkoztak közbe a nyugatiak, a következő részekben kiderül majd! :brow: ;D
Pokolcicáék nekem nagyon szimpatikusak! ;D
Pym-re rájár a rúd rendesen... :(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése