HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (284/1091) > >>

keildavid:
Az eddigi Bosszú Angyalai történetek jól kezdődnek.
Pl. az Ostrom, ami a régi Marvel Extra-ba megjelent. Nekem eddig csak az 1. része és az utolsó része van meg. De így most végre olvasható teljesen a történet.
Meg olvastam itt a fórumba, hogy néhány panelek is kimaradtak. Azokról nem is tudtam, hogy ilyen is volt.
Bosszú Angyalai v1 88.: Tetszett ez a klasszikus történet. Bár a Hulk-kal kapcsolatos szál úgy tűnt, hogy nem volt sok jelentősége a Bosszú Angyalaihoz és egy másik címben(A Hihetetlen Hulk 140-ben) folytatódott, ahogy az utolsó oldalon is utalnak rá.

Nyugati Part Bosszú Angyalai v2: a 16-ig érdekes, hogy milyen hosszú folyamat volt. Pándémonium Mester megjelenése, Tigra helyzete, Hank Pym további sorsa, stb. Hihetetlen, hogy mi minden volt ebbe a sorozatba.
És persze a következő NYPBA már egy új történet kezdődik, amire én is kíváncsi leszek, hogy mi lesz az.

Marvel Kalandok Bosszú Angyalai: jó hír, hogy ilyen is lesz.

Ezer köszönet érte minden BA honosítóknak! :worship: :worship:

turkia:
Ó, köszi!
Azt az oldalt nem szoktam olvasni, de akkor utána fogok nézni.

talgaby:
Eléggé értelmetlen lenne, hiszen évek óta megy a Chronopolison. :)

turkia:
Köszi!
Igazad van, tényleg naív kérdés, vagy '92 óta megtanulhattam volna már. AKkoriban olvastam talán az első Pókemberemet. Pl olyan kérdés, mintha azt kérdezném, Amerika Kapitány (értsd: ember csíkos ruhában egy fémlappal) hogy tud rohamot vezényelni Galactus ellen?  :lol:
Na de nem akarom megbántani a rajongóit.
Thunderbolts...azt tervezitek esetleg honosítani?

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2013. November 13., 14:49:09 ---Köszönet az Ostromért!
--- Idézet vége ---
Szívesen!
Szerintem minden idők legjobb története a Galactus per mellett! Zémó gyerekkorom óta az egyik kedvencem!  :D Abban tudtok segíteni, hogy a zuhanásban életét vesztette, vagy időrendben még felbukkan valahol a későbbiekben?
[/quote]Te kis naiv!  :lol: Mintha bárki is meghalhatna a Marvelnél! Ejnye, hát mióta olvasol te képregényeket?  :badteeth: :hehe:
Természetesen visszatért. Legjelentősebb és leghosszabb visszatérése - szerintem - a Thunderbolts sorozat volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése