HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (278/1091) > >>

Farek:
Szívesen. töretlenül folytatjuk is őket. És a következő történet még jobb lesz.
Az Ostrom alatt a csapat valószínűleg ezzel a Pándémoniumos történettel volt elfoglalva. Illetve az egész nagyon gyorsan zajlott le, talán egy nap sem telt el, vagy maximum 1-2.

Ööö... a 15-ös már honosításra került. Nem tudom, miért hiányzik a letöltőlistából  :nemtudom: :headscratch:

gabo:
A nyugati part Bosszú Angyalai 12-16 + évkönyv 1:  A Nyugati parti Angyalok történetei egyre jobbak, ez az öt rész az évkönyvel együtt nagyon tetszett! Köszönöm mindenkinek aki hozzátette a munkáját! Az kérdésem az lenne hogy a B.A. 15-dik évkönyve honosítva lesz-e?
Természetesen figyelem a másik csapat történeteit is,az Ostrom a kedvencem, jó ismét elolvasni teljes egészében! A kérdésem annyi,hogy hol voltak a Nyugati Angyalok amikor ez a történet volt?? Mégegyszer köszi a munkátokat!

talgaby:
Tigriscápának az ereje megtartásához kell víz, és ebben Namor is ugyanolyan, csak ő szárazföldön is jóval erősebb az átlagnál. De kiszáradva ő is magatehetetlen, míg vízben minimum duplázódik az ereje.

turkia:
Igazából én emberként gondolok rá, ő is valami Zémó alkotta bűnöző, ugye?
Ez a kiszúrt ruha elég furcsa. Azt tudtam, hogy vízben erősebb, de arra nem gondoltam, hogy szünet nélkül érintkeznie kell bizonyos vízmennyiséggel. Nem lennék meglepve, ha ez csak ebben a történetben lenne így. Igen, én is Namorhoz hasonlítottam, neki sem kell szünet nélkül a víz. Ez így nekem elég béna megoldás. Tehát gyakorlatilag van egy bivalyerős (?) gőzgépünk, akivel viszont kb. úgy kell bánni, mint a hímestojással, ezáltal Jarvis erőkategóriájába kerül...

Farek:
Igen, így belegondolva elég merész a fickó. Az esze fordítottan arányos a merészségével...

Bár lehet, hogy olyan, mint a cucca, mint egy golyóálló mellény: a nagy ütéseknek ellenáll, de ki lehet szúrni. Bár megmondom őszintén, nekem fura, mert bennem valamiért úgy volt, hogy inkább ember, vagy valami olyasmi, mint Namor. Meglepődtem, mikor ezt először láttam.

De a jelmeze tényleg rendben van.

Szerelő mellett talán még a Fehér Nyulat és Rozmárt is...  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése