HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (277/1091) > >>

Blue S:
BA Vol1 277.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi kimaradt panel volt az utolsó részben. Már ezért is megérte újra honosítani az Ostromot. A végső összecsapásban kapott minden Mesterbűnöző rendesen, kivéve Fullánkot. Ő elég hamar feladta. Bár ez nem is csoda, hiszen a nehézfiúk és lány (Holdkő) sorra kidőltek, ő pedig nem az a kifejezetten verekedős típus. Talán nem is volt igazán a csapatba való.

Nekem nem csak a leszámolás tetszett, hanem a füzet végén Kapi szomorkodása az elpusztított emléktárgyai fölött. Kicsit sajnáltam a pajzsos hőst.

Köszönet a honosításért!  :worship:

turkia:
Köszi az utolsó részt, Farek!!!  :bravo: A kimaradt részek szuperek! Kb 2 teljes oldal maradt ki! A képregényben úgy emlékszem (bár most nem lapoztam fel), hogy miután Roncsoló kipattan a romok alól, a vele kapcsolatos csata már Darázs "falrengető" csapásaival folytatódik. Érdekes, hogy kihagyták, mert abszolút nem töltelék... De ezeket a semicesek hagyták ki anno?

Farek:
Valószínűleg. Ezen nem is gondolkodtam el.

gabo:
A NY.P.B.A. 16-dik számában gondolom Tigriscápa is az Ostromból "menekülve" futhatott össze a macskahölgyekkel!  :)

gabo:

--- Idézetet írta: Farek - 2013. December 05., 21:24:03 ---Ööö... a 15-ös már honosításra került.
--- Idézet vége ---

Köszi! Akkor majd visszakeresek a főoldalon!  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése