HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (276/1091) > >>

turkia:
Erre csak ráerősíteni tudok, én személy szerint borzasztóan élveztem!! Köszi!

Farek:
 ;D

A vigyor annak szól, hogy mennyire élvezték a hozzászólók az Ostromot, különösen ezt az utolsó részt a kimaradt képekkel. Az ilyenek miatt éri meg honosítást készíteni.

turkia, Asys: A kimaradt képkockákon már én is sokat gondolkodtam, de igazából nem tudom. Ha valaki rendelkezik bennfentes infóval, az igazán megoszthatná velünk!
És tényleg jó volt az a párbeszéd a két Kapitány között. Egészen emberi volt a hazafi :)

Blue S.: De hát Fullánk csak egy gyenge nő, mit vársz tőle? Majd én a szárnyaim alá veszem!  :brow: Csak Amazon meg ne tudja...  :whistle: :fatestapolo:

garrido: Hogyne folytatnánk! Megpattogtatom a korbácsot és a beíró rabszolgák máris dolgoznak rajta!  :lol: De a viccet félretéve, természetesen. Amíg van rá igény, nyersanyag és kapacitás együtt, addig mindenképpen.

gabo: Szívesen. Póknő sorsa később komolyan összefonódik a nyugati parti Angyalokéval, de azért onnan még elég messze vagyunk.

gabo:
A Bosszú Angyalai v1 277: Az Ostrom utolsó része nagyon tetszett, ez egy fantasztikus történet, a kimaradt panelekkel végre egy egész történetet kaptunk! Köszi érte!

A Bosszú Angyalai Annual 15: Előkerült a számomra kimaradt történet is, az eleje fantasztikus, a meccs a két csapat között olyan volt mint amikor az X-Men tagjai Baseball meccset szoktak játszani! A történet további része fordulatokban gazdag, Póknő átállása nem meglepő, kíváncsi vagyok mi a további sorsa! Köszi a történetet!

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 277.-et!  :worship:

Elég sok képet kihagytak anno a képregényekből, az X-Men-ekből is különben...  :dry:
Volt ennek valami oka, meg volt határozva az oldalszám? (De akkor miért tömték tele az újságokat dokumentációval?)  :rolleyes:

Az egyik legjobb Avengers történet, ez nem vitás!  :bravo:
Kapi vs. Zémó, egyszerre volt laza és kőkemény, ahogy a Kapi elbánik nemezisével!  :m-cap:
Fekete Lovag hogy beszólt Darázsnak!  ;D Igaz, később elnézést kért...  :whistle:

Az egyik legmeghatóbb párbeszéd zajlik le egyébként Steve és Monica között, amit valaha olvastam honosított képregényben!
A másik kettő, ami nagyon meghatározó volt nekem gyerekkoromban:
1. X-Men: amikor a beteg X prof.-ot elviszik Kalózék és közben Magneto-val ,,egyeztet'' (aki nem túl határozott, de Charles hisz benne, jobban, mint ő saját magában), hogy vegye át az iskola irányítását!
2. Pókember: amikor Peter és Flash kölcsönösen megmentik egymást a Vészmanótól!
,,Nem adhatod fel ember, csak ha már 10 perce halott vagy; de tudod mit, talán még akkor sem...''  :rolleyes:

garrido:
Jó volt az Ostrom, köszi.
Mi várható még az angyaloktól? A nyugati biztos, a keleti csapattól folytatjátok innen??

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése