HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (273/1091) > >>

keildavid:
A Bosszú Angyalai v1 273-277.: Jó volt elolvasni az Ostrom történetet. Érdekes, hogy volt benne kimaradt oldalak. Pl. a 277-esből 02-03-as oldal, ami úgy tűnt hogy a régen megjelent egybe lett "összerakva". Az előzőekről nem tudtam, mivel nekem azok nekem nincsenek meg eredetibe. És így köszönöm, hogy elolvashattam a teljes Ostrom történetet. :worship: :worship:
Amúgy látom, hogy 275-ösnél Jan utalt arra, hogy a Hangya nem Hank Pym volt, hanem Scott Lang. Erről az jutott eszembe, hogy amikor ez megjelent a Marvel Extrába(a '90-es években), akkor még ott nem lehetett tudni pontosan, hogy miről is volt itt szó.( Pl. akkoriban én se értettem ezt.) De amióta olvastam a honosításokat és a karakterlapokat, azóta egyből világos lett, hogy miről volt szó.

Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 18-20.: tetszett, hogy minden részben felbukkant egy-egy ismerős karakter. És mindig jó, hogy vannak vicces beszólások. :D

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. December 24., 10:04:48 ---Hm, ehhez képest megölték már Janetet, Thort és Tony Starkot is. Utóbbit legalább kétszer.

--- Idézet vége ---
De ekkor még messze nem.

SithLord:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. December 24., 10:04:48 ---Hm, ehhez képest megölték már Janetet, Thort és Tony Starkot is. Utóbbit legalább kétszer.

--- Idézet vége ---

Na ja... :lol:

talgaby:
Hm, ehhez képest megölték már Janetet, Thort és Tony Starkot is. Utóbbit legalább kétszer.

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2013. December 24., 08:46:44 ---Hank iszonyat maga alatt van.Na de pont ott bukkant fel Bonita ahol a legnagyobb szükség van rá? Ez egy kicsit klisés,nem?

--- Idézet vége ---
Klisésnek klisés, de fogd fel úgy, mint isteni csodát. Hiszen az alkotók mégsem nyírhatták ki az egyik alapítótagot!  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése