HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (266/1091) > >>

hopkin:
Köszi az új részeket. Kicsit lassan halad a fő vonal.  Igazàbol ebben a részben sem történt semmi. Jöhetne már valami nagyobbszabàsú kaland mint a nyugatiaknàl. Az nagyon izgalmasan halad.

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 278.-at!  :worship:

Poénos volt, ahogy Darázs és a Kapi elkapta a besurranó tolvajokat!  ;D
Jó volt látni újra Jarvis-t!  :'(
Tyrak elég jól lefoglalta a csapatot egyedül, nem gyenge ellenfél!  :blink:
Druid elég jól mozog, ahhoz képest, hogy nem túl szellőléptű alakja van...  :badteeth:
Darázs lelép, én örülök neki; szerintem nem volt túl jó vezető... (Mint Árnyék, az X-Men-ben!)  :dry:
Igen, a vezető a Kapi lesz, de vajon melyik???  :badteeth:

Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. 18.-at!  :worship:

Hank nagyon mélyponton van...  :(
A Fantomlovas nem kis kalamajkát okozott!  :blink:
Gondolom, a továbbiakban kiderül, hogy miért cselekedett így...  :headscratch:
Nem tetszik ez a Vasember-Energikon szócsata, Simon kicsit el van szállva magától...  :rolleyes:
Kik jutottak eszembe a vadnyugati bűnözőkről? Fátum, Kobra, Keselyű, a Vezér...  :badteeth:
Tigra egyre jobban izgatja a fantáziámat...  :wub:

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Március 28., 11:35:25 ---Ja, lehet, hogy Pym csinált neki egyet, nehogy előjöjjön a szőrallergiája.   :hehe:

--- Idézet vége ---
Simán!  ;D

Blue S:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Március 28., 11:11:19 ---
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Március 28., 10:59:01 ---Elég sok kép van Tigráról a neten, de egyiken sem láttam rajta bolhanyakörvet.  ;D

--- Idézet vége ---
Biztosan a rucijába van beépítve  :lol:

--- Idézet vége ---

Ja, lehet, hogy Pym csinált neki egyet, nehogy előjöjjön a szőrallergiája.   :hehe:

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Március 28., 10:59:01 ---Elég sok kép van Tigráról a neten, de egyiken sem láttam rajta bolhanyakörvet.  ;D

--- Idézet vége ---
Biztosan a rucijába van beépítve  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése