HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
hopkin:
Köszi az új részeket. Kicsit lassan halad a fő vonal. Igazàbol ebben a részben sem történt semmi. Jöhetne már valami nagyobbszabàsú kaland mint a nyugatiaknàl. Az nagyon izgalmasan halad.
Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 278.-at! :worship:
Poénos volt, ahogy Darázs és a Kapi elkapta a besurranó tolvajokat! ;D
Jó volt látni újra Jarvis-t! :'(
Tyrak elég jól lefoglalta a csapatot egyedül, nem gyenge ellenfél! :blink:
Druid elég jól mozog, ahhoz képest, hogy nem túl szellőléptű alakja van... :badteeth:
Darázs lelép, én örülök neki; szerintem nem volt túl jó vezető... (Mint Árnyék, az X-Men-ben!) :dry:
Igen, a vezető a Kapi lesz, de vajon melyik??? :badteeth:
Köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. 18.-at! :worship:
Hank nagyon mélyponton van... :(
A Fantomlovas nem kis kalamajkát okozott! :blink:
Gondolom, a továbbiakban kiderül, hogy miért cselekedett így... :headscratch:
Nem tetszik ez a Vasember-Energikon szócsata, Simon kicsit el van szállva magától... :rolleyes:
Kik jutottak eszembe a vadnyugati bűnözőkről? Fátum, Kobra, Keselyű, a Vezér... :badteeth:
Tigra egyre jobban izgatja a fantáziámat... :wub:
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Március 28., 11:35:25 ---Ja, lehet, hogy Pym csinált neki egyet, nehogy előjöjjön a szőrallergiája. :hehe:
--- Idézet vége ---
Simán! ;D
Blue S:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Március 28., 11:11:19 ---
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Március 28., 10:59:01 ---Elég sok kép van Tigráról a neten, de egyiken sem láttam rajta bolhanyakörvet. ;D
--- Idézet vége ---
Biztosan a rucijába van beépítve :lol:
--- Idézet vége ---
Ja, lehet, hogy Pym csinált neki egyet, nehogy előjöjjön a szőrallergiája. :hehe:
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Március 28., 10:59:01 ---Elég sok kép van Tigráról a neten, de egyiken sem láttam rajta bolhanyakörvet. ;D
--- Idézet vége ---
Biztosan a rucijába van beépítve :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése