HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
KiD: Igen, elég meglepő, hogy egy ilyen hatalmú ember bizonyos helyzetekben ennyire tehetetlen. Sajnos az ilyen hatalmú lényeket elég nehéz írni, de ez egy jó példa volt.
gabo: Igen, megnyerted a tippversenyt. :) Az újraolvasást én is javaslom majd, szerintem be is linkelem őket a frissítésekbe, hogy éppen hol tartunk. És igen, Jarvis meséje, új fordítással és beírással még hátra van. ;)
gabo:
Bosszú Angyalai v1 279: A tippen bejött az elnökről (bár a lottó jönne be így egyszer) Nem volt rossz rész ez a mai, kár, hogy jó ideig nem fog ez a sorozat folytatódni, de nem baj a következő 5 részt is elolvasom ismét a folytonosság kedvéért, természetesen csak Jarvis története után! Köszi a honosítást!
KiD:
Ez egy érdekes koncepció, amit itt előhoztak, kíváncsi vagyok valaki körüljárta-e részletesebben. Arra gondolok, hogy van egy ekkora hatalmú lény, mint Csodakapitány, gyakorlatilag a Föld leghatalmasabb embereinek egyike, és mégis ezekkel a képességekkel sem tudna bizonyos embereket megmenteni, elég tehetetlen lenne bizonyos helyzetekben. Nagy feladat lehet ezt feldolgoznia.
Farek:
Ejnye, hopkin, de türelmetlen vagy! De egye fene, születésnapod alkalmából elnézem neked. ;D
Hány elnök volt? A rossebb sem tudja :badteeth: A BA kisokosban minta lenne róla említés, de a nyakamat nem teszem rá.
Mivel hamarosan valóban elérjük az olümposzi történetet, ezért azokban a hónapokban más BA történeteket fogunk kirakni, hogy ne előzzük be a nyugati partiak kiadását. És annak a végén visszatértünk egy komoly heavy metal történettel.
Feast4:
Köszi az új részt! Hány elnök volt összesen? :) Amúgy lassan összeérünk az olimposzi történettel. Utána mi lesz. Várható, hogy felveszítek ott a történet fonalat megint vagy más a terv?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése