HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 279.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Kicsit fura,hogy pont a Csodakapitányt jelölték és most már úgy néz ki,hogy ő is lesz a befutó a vezetői szerepre.Megmondom miért.Aránylag kevés ideje van az Angyalok között.Jó,hogy a Túlontúli bunyó alatt jók voltak az ösztönei és megfelelő döntéseket hozott.De akkor is furcsállom ,hogy ilyen rövid ideig szolgált az Angyalok között és főnök lesz belőle.Druid tényleg furán viselkedik.Kíváncsi leszek,hogy Amazon miként viszonozza Druid kedvességét.. :hehe:
Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: Asys - 2014. Április 07., 19:01:09 ---Az F4-gyel előbb csapott össze az X-Men, ugye? Érdekes, hogy Amazon mindkét összecsapásnál jelen volt! :m-she-hulk:
--- Idézet vége ---
Igazából nem tudom. Lehet.
Kapi született vezető, ezt tartózkodásom ellenére is el kell róla ismernem. De hát most is egy Kapi lett a vezető :D
Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 279.-et! :worship:
A csapat igazi vezetője nekem mindig is a Kapi marad! :m-cap:
Druid tényleg egyre furcsább, de lesz ez még rosszabb is... :rolleyes:
Elolvastam Zeusz bosszúját és az X-Men vs. Avengers-t is, immáron sokadszorra! :badteeth:
Megunhatatlan történetek! :bravo:
(Egyébként anno az F4 vs. X-Men-ből is maradtak ki oldalak...) :dry:
Az F4-gyel előbb csapott össze az X-Men, ugye? Érdekes, hogy Amazon mindkét összecsapásnál jelen volt! :m-she-hulk:
Farek:
Nem ez lesz az egyetlen Druid furcsaság... de majd meglátod.
Ja, egyébként nem túl szimpi karakter. De hát kell ilyen is. És mondjuk Torpedóhoz vagy Higanyszálhoz képest imádnivaló. :)
Blue S:
BA Vol1 279:
Dr. Druid kezd egyre furcsábban viselkedni, bár nekem már az elején sem volt szimpatikus a fickó.
Csodakapitány kemény megpróbáltatások elé néz, nem csodálom, hogy olyan sokat vívódott, mielőtt elfogadta Kapi ajánlását.
Azért egy beomlott hegy belsejében én nem tartom olyan jó ötletnek az éneklést. :rolleyes:
Köszönet a honosításért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése