HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (261/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 280.részét,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Szerintem Jarvisra úgy tekinthetünk,mint 7. állandó tagra.Főleg ezek után amit Hydetól kapott.Viszont ez a grafika az eddigiekhez képest kicsit elnagyoltnak,kidolgozatlannak tűnik.Lehet,hogy ez direkt van ,szimbolizálva a verés okozta agyrázkódást.

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 280.-at!  :worship:

Tipikus visszaemlékezős rész volt, Jarvis kommentálásában!  :rolleyes:
Nincs unalmas élete, az biztos!  ;)

Farek:
Mit eszik Wanda Energikonon? Biztos a bicepszeit...  :dry:

Pymről pedig valóban korai még kijelenteni, hog yminden rendben vele. Tudjuk, milyen instabil. Ideig-óráig összekapja magát, de aztán...

Blue S:
NYPBA Vol2 019:

Szegény Clintre rájár a rúd mostanában. Előbb elszakad a párjától, majd csúnyán megsérül. Azonban kemény fickó és jó vezető ő, szerintem nem kell őt félteni. A múltban hagyott üzenet jó húzás volt tőle, és a memóriája is dícsérendő. Rögtön felismerte Carlottát és emlékezett a látomásra is.

Energikon viszont egyre felelőtlenebb. Nem csodálkoznék, ha visszatérve kiraknák a csapatból. (Hogy mit eszik ezen a fickón Wanda, azt sosem értettem.)

Hank kezd talpra állni, bár egy olyan alak, aki képes rögtön komoly érzelmeket táplálni akármelyik nő iránt, aki egy kicsit is kedves vele, ismét könnyen nagyot koppanhat.

Ultron-1 története? Vaúúú, várom a folytatást.  ;)

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:
Részben változni fog. Ahogy a beharangozóban is olvasható, Hankék utaznak tovább, de Seregély persze marad itt. De hidd el, nem lesz ez unalmas.

És igen, ez volt. Vagy legalábbis nagyjából. Most nincs előttem a füzet, de emlékeim szerint az volt, hogy "And Carlotta gets it from behind". Bárhogy is csűröm-csavarom, nem tudok mást kihozni belőle. Na, nem mintha akarnék.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése