HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: hopkin - 2014. Május 10., 11:01:54 ---megnéznék egy igazi Bad Ass csatàt ahol Dane aprítja a népet mint Stahl Judit a répát és mindent beterít a répalé!
--- Idézet vége ---
Hülye! :lol: :lol: :lol:
Ja, szerintem is egész jó volt. És ugye ez még a nyolcvanas évek, ahol mindent mindig alaposan elmagyaráztak. Ezért volt muszáj Thor sebeit is állandóan felemlegetni. :rolleyes:
Dane szerepe tényleg elég ellentmondásos, mert ott van egy fickó egy mindenen áthatoló varázskaddal, de ha véletlenül megvág valakit, akkor vége. Ez így elég vicces :)
keildavid: Druid humora engem is meglepett. De ne aggódj, hamar kinövi :)
A nyugati partiak története valóban nagyon jó, és egyre jobb lesz. Persze, lesznek majd benne olyan dolgok, amikbe jobb, ha nem gondol bele az ember mélyebben, de nagyon élvezetes lesz a folytatás is.
hopkin:
Összességében tetszett az egész sztori. Elég össze szedett volt. Talàn az alvilàgi hídon vívott csata az ahol azt mondtam hogy na az egy kicsit hülyeség. Na meg hogy Thor hatalmas fájdalmai minden oldalon meg vannak említve. Namor hatalmas volt az alvilàgban. Mindig is csíptem :D szegény lovaggal nem nagyon tudnak mit kezdeni a csatàkban. Nem sok értelme van egy mindent legyakó kardnak ha a csapat nem ejt àldozatokat :( megnéznék egy igazi Bad Ass csatàt ahol Dane aprítja a népet mint Stahl Judit a répát és mindent beterít a répalé!
keildavid:
Bosszú Angyalai v1 278-279.: Doktor Druidről nem is gondoltam, hogy vicces is lehet. Főleg, amikor szörnyként Amazont megijesztette. Darázs meg komoly döntéseket kellett meghoznia, hogy hogyan menjen tovább a Bosszú Angyalai csapat felállás. Az meg külön tetszett, hogy Csodakapitányról ismét említve van, ami még a Semices Csodálatos Pókember v1 10-be volt.
280.: Ezt anno olvastam a Marvel Extrából, de elolvastam ezt a verziót is. Ez a történet főleg jó volt. Mivel itt Jarvis szemszögéből megtudhattuk, hogy milyen élménybe volt része, amikor találkozott más Bosszúangyalokkal. És sok elgondolkodás is volt benne. Pl. Jarvis beszélgetése Amerika Kapitánnyal és és később Vízióval is. És látom, hogy ezzel el is jutottunk a 281-285-ig tartó 5 részes történethez, ahol Herkulesről kiderült, hogy mi lett a további sorsa.
Nyugati Part Bosszú Angyalai v2 18-19.: Tetszik ez az "Elveszve az időben" című történet. Hihetetlen, hogy párhuzamosan a Nyugisok is mennyi helyen vannak egyszerre. És méghozzá úgy, hogy semmit se tudnak egymásról, hogy mi történik. Pl. Hank Pym, aki egyedül maradt. És a Keleti Parti Angyalok, mivel ők se látták.
És persze ebbe a történetbe sok olyan új karakterek jelentek meg, akik magyarul tudtommal eddig sehol se láthattuk. Pl. Dominus, a többi westernes bűnözők, stb.
Látszik, hogy ez lesz még jobb. :brow:
Köszönöm és várom a folytatást minden BA sorozatnak!
Farek:
Nem baj, legalább van, aki újként tud örülni nekik. És mesélj, hogy tetszett a történet? Jó volt, béna volt, kedvenc jelenet vagy legnagyobb baromság? Tényleg minden érdekel.
hopkin:
Mit mondjak. Nem tartozom azon régi motorosok közzé akiknek szerencséjük volt az ostromhoz a marvel extràban, és valami hülye berögződés miatt nem is nagyon szeretek előre olvasni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése