HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (253/1091) > >>

Farek:
Azért ez az időutazás még nem olyan komoly. Különben is, a mai fiataloknak szerintem egy kicsit már magasabb az ingerküszöbük, mint nekünk.

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 30., 15:19:40 ---Régen volt egy hasonló sorozat az M1-en, abban is egy fickó szerepelt, aki a vízben-víztől erősebb lett. Eléggé fantasztikus kalandjai voltak. Farek, esetleg Te, mint hozzám hasonló öreg harcos, nem emlékszel a címére?

--- Idézet vége ---
Ha jól emlékszem, Ember az Atlantiszról volt a címe és Patrick Duffy, még a Dallas előtti időszakból volt a főszereplő. És most a lelkem megnyugtatására utána néztem. Jól emlékeztem.

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 30., 15:19:40 ---A beírásra most csak 4 csillagot adtam, kicsit sok volt az elírás.

--- Idézet vége ---
:-[ :o  Bocsi. Ha esetleg felsorolod őket, akkor kijavítom és a javított verzióval frissítem a kint lévőt.

Blue S:
BA MK Különszám:

bár a borítóra a "Minden korosztálynak" felirat van írva, azért ez az időutazós téma elég meredek lehetett az ifjúságnak. Sebaj, legalább hozzá edződnek a későbbi felnőttesebb sorozatokhoz.

Érdekes volt a 2 ősrégi történet, főleg Namor kalandja. Itt még igencsak fiatal lehetett, hiszen egy normál emberi ütéstől kifeküdt. Igaz,  miután fellocsolták, mint egy padlót fogott kocsmai bunyóst, már ismét harcra készen a bűnözők nyomába eredet. Régen volt egy hasonló sorozat az M1-en, abban is egy fickó szerepelt, aki a vízben-víztől erősebb lett. Eléggé fantasztikus kalandjai voltak. Farek, esetleg Te, mint hozzám hasonló öreg harcos, nem emlékszel a címére?

A Vénusz viszont egy kicsit unalmas lett a végére, pedig nem is volt hosszú történet. Ok., ez csak a bevezető szám volt, de nem sok ösztönzést éreznék, hogy megvegyem a második részt.

A beírásra most csak 4 csillagot adtam, kicsit sok volt az elírás.

Köszönet a honosításért!  :worship: 

Farek:
talgaby pozitív 10 percét olvashatták, kedves olvasóink...  :lol: ;D

De ja, zanzásítva tényleg ilyen.

talgaby:
Az Ultimates első 25 számát azzal tölti, hogy állandóan sír, hogy ő milyen szerencsétlen és totál meg fog halni, majd a családja halálától valahogyan szupererőre tesz szert, mert a letépett nagyujjkörmével átüt egy golyóálló páncélt és kikerül tíz centiről hat automata gépfegyvert. Majd utána napi 24 órában sír, hogy meghalt a családja és meg akar halni, miközben mindenkit ki akar nyírni maga körül, mert ő tragikus.
Amúgy az Ultimate-nemzedék egyik kedvenc figurája. Egy újabb ok arra, amiért érdemes kerülni az Ultimate-et és a hardcore rajongóit.

KiD:
Sólyomszem megvalósítása a filmben - bár tetszett - jócskán elütött ettől a klasszikus alaktól. Mondjuk nem mondhatnám, hogy egy mindenki számára szimpatikus karaktert vesztettünk. az Ultimatesben milyen?

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Június 16., 12:02:11 ---Ja, Sólyomszem nem kispályásan nyomja. Képes bárkivel vitába szállni és alkuba bonyolódni. De ezt megcsodálhatjuk még idén ismét. Szerintem lehet, hogy még Mephistóval is előnyös üzletet tudna kötni  :brow:

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 16., 11:34:48 ---Szerintem a méretváltó gáz mellett feltalálta az Ultimate Pheromon spray-t is, csak nem verte nagydobra.   :lol:
--- Idézet vége ---
Lehet!  :lol: ;D Ja, nem semmi, hogy milyen csajokat rángat be az ágyába. De azért hidd el, Espirita nem egy könnyen kapható, könnyűvérű nő! Majd meglátod ;)

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Június 16., 11:34:48 ---Apropó, Pym Roverje miért mondja azt, hogy kapjanak el pár jófiút? Miért nem rosszfiút?
--- Idézet vége ---
Ööö... lehet, hogy ezt elszúrtam?  :badteeth:

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése