HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (251/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Július 07., 09:32:39 ---Farekre nem jellemző módon volt egy-két elgépelés a történetben,de ez biztosan a tartós hőségre fogható.. :cool:

--- Idézet vége ---
Jó fej vagy, de sajnos nem. Maga a fordítás már régen megvolt, a beírás is egy ideje, csak a végső simítások várattak magukra. Bár lehet, hogy a korábbi munkák is nagy hőségben zajlottak, és akkor minden érthető! :)

SithLord:
Üdv! Köszi az Óriás méretű Bosszú Angyalai című történetet,Farek,Troll és talgaby! :worship: :worship: :worship:
Hmm,Kang mindig megtudja kavarni a dolgokat,ha feltűnik.Tulajdonképpen mivel ő úgyis utazgat az időkben biztosan átélt már egy-két olyan idősíkot ahol ő a mindenható.Tehát ha úgy vesszük az Angyalok csak ebben a történetben győzedelmeskedtek. :badteeth: Na jó nem bonyolítom...  :hehe:
Farekre nem jellemző módon volt egy-két elgépelés a történetben,de ez biztosan a tartós hőségre fogható.. :cool:

Blue S:

--- Idézetet írta: KiD - 2014. Július 02., 23:51:44 ---Én egy olyan. kalandfilm sorozatot keresek - ha már ilyesmibe mentünk bele - amiről nagyon kevés emlékem van. Kb. 90 körül mehetett, +/- pár év és emlékeim szerint az újvilág felfedezése  VAGY a polgárháború idején játszódhatott Amerikában. És... semmi egyéb... Ötletek? :)

--- Idézet vége ---

Szia!

Ha régi filmeket keresel, akkor szerintem itt tedd fel a kérdésed, nekem tudtak segíteni:
http://lfg.hu/forum/index.php/topic/1401-nosztalgia-avagy-a-kozelmult-80-90/

Farek: Az első sorozat, amit írtam az Emberrablók (Kidnapped) 1978-as sorozat, Youtube-on megvan a főcímzene is. Szerintem, ha meghallgatod, már Neked is ismerős lesz. A láthatatlan nyomozó sorozat főszereplője - David McCallum -  pedig tényleg játszik benne, jól emlékeztem, a Wiki tévedett. Az imdb oldalán ott is van a stáblistában.

A második pedig a Le loup blanc - vagyis a Fehér Farkas. Ez, mint kiderült nem sorozat volt, hanem tv film, csak itthon több részben adták le a hossza miatt.

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2014. Július 02., 23:51:44 ---Én egy olyan. kalandfilm sorozatot keresek - ha már ilyesmibe mentünk bele - amiről nagyon kevés emlékem van. Kb. 90 körül mehetett, +/- pár év és emlékeim szerint az újvilág felfedezése  VAGY a polgárháború idején játszódhatott Amerikában. És... semmi egyéb... Ötletek? :)

--- Idézet vége ---
Észak és Dél.  ;D

KiD:
Én egy olyan. kalandfilm sorozatot keresek - ha már ilyesmibe mentünk bele - amiről nagyon kevés emlékem van. Kb. 90 körül mehetett, +/- pár év és emlékeim szerint az újvilág felfedezése  VAGY a polgárháború idején játszódhatott Amerikában. És... semmi egyéb... Ötletek? :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése