HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (250/1091) > >>

Blue S:
BA MK 21:

Megint bebizonyosodott, amit már nagyon sok képregényes oldalon megvitattunk: szegény Pókival nem tudnak mit kezdeni csapatban. Most is komplett idiótának van beállítva. Pedig a Marvel Team-Up sorozatokban még olyan jól működik a dolog.

Vicces, hogy Fekete Özvegy itt is belezúgott Tonyba. Az Ultimates sorozatban ennek a románcnak (már, ha volt) csúnya vége lett.
Az viszont nagyon tetszett, hogy Vasember végig elismerően beszélt Vankoról. A Vörös Dinamó páncéljába bújt fickó viszont már nem volt valami okos, szerinte puszta kézzel is leverte volna a páncélfejűt?  :rolleyes:

Bár tudom, hogy ez a sorozat nem a történetek folytonosságáról szól, kíváncsi vagyok, hogy a vége miatt lesz-e folytatása.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Július 15., 08:04:57 ---Szóval,jöhet a folytatás!!! ;D

--- Idézet vége ---
Úton van.  :)

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati Angyalok vol2-022.részét,Farek,Peter P. :worship: :worship:
Most aztán tényleg tetőfokára hág a történet!Ennyi elpuskázott lehetőség amit a csapatnak át kellett élnie.. :rolleyes: Igaz,hogy a F4-es talán már nem segíthet,de szerintem Hank van olyan briliáns elme,hogy összedob valami kütyüt a következő részre ami hazahozza az időben elveszett csapattársait.
Szóval,jöhet a folytatás!!! ;D

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Július 13., 17:46:50 ---Tanulság: amelyik szuperhős nem húz be egy nagyot egy másik, felbukkanó kollégájának, az óvatlan!  :lol:
--- Idézet vége ---
Nem, inkább gyanús. Egy valódis szuperhős tudja, hogy először mindig ütni kell a másik szuperhőst. De egy beszivárgó ellenség megpróbálna jóban lenni mindenkivel.  :brow: ;D

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Július 13., 17:46:50 ---Hm, egyébként történt köztük más is csókon kívül? (OK, tudom, ez gonoszság a részemről, de állandóan eszembe jut ez a kérdés.)
--- Idézet vége ---
Hm, nem csak neked jutott eszedbe. Személy szerint én úgy gondolom, hogy igen, Fantomlovas kihasználta Barbara beginázott állapotát.

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Július 13., 17:46:50 ---(Az F4 saját sorozatában szenteltek ennek pár oldalt?)
--- Idézet vége ---
Nem tudom, de nem hinném. talgaby?

Blue S:
NYPBA Vol2 022.:

Végre megoldódott a rejtély, hogy miért bunyózik először két szuperhős, ha találkoznak: mert nem tudhatják, hogy az igazival van-e dolguk. Végül is, Pókember maszkot bárki húzhat a fejére, de egy dupla szaltó lendületével megtámogatott pofont már lehet csak kiosztani.

Tanulság: amelyik szuperhős nem húz be egy nagyot egy másik, felbukkanó kollégájának, az óvatlan!  :lol:

Na, elég a komolytalanságokból, elvégre ez a rész nem sok vidámságot tartogatott hőseink számára.
Seregély kész végigkergetni az egész világon elrablóját, ami érthető is, hiszen nem csak a szabadságában korlátozta, hanem az érzéseiben is. Hm, egyébként történt köztük más is csókon kívül? (OK, tudom, ez gonoszság a részemről, de állandóan eszembe jut ez a kérdés.)

Energikon viselkedés már mindenkinek feltűnt. Ebből előbb-utóbb komoly vita vagy lecseszés lesz, de Simon meg is érdemli.
A sok lehetőség közül Sólyomszem csapata a padlóra esett, de jó vezetőként Clint előbb nyugalomra inti a csapatot, majd lelket önt beléjük. Bár azt még ő sem tudja, hogy az F4 időgépe összetört. (Az F4 saját sorozatában szenteltek ennek pár oldalt?)     

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése