HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Persze. Most csak azért megy helyette Bosszú Angyala vagyok meg MK Angyalok, mert a most soron következő részek már évekkel ezelőtt kikerültek az oldalra, és nem akarok emiatt előre rohanni. Azt szeretném, hogy a megjelenés ideje szerint párhuzamosan fussanak a keleti és a nyugati parti Angyalok kalandjai.
Ebből kifolyólag viszont a GVH utáni részek még jóóóóóóó messze vannak. Bocsi. :nemtudom:
Viszont tervben - és belátható időn belül - van pár klasszikus BA történet is. Szóval lesznek itt Angyalok, dögivel! ;)
Ha pedig mindez nem elég, akkor foglald le magad, és olvass el minden eddig kikerült BA történetet :) Vagy az már megvolt? :brow:
uhrindam:
Hali!
Várható az eredeti BA történetek folytatása? :D Esetleg a galaktikus vihar utáni időkből? :)
Farek:
Azt kell mondjam, igazad van. Persze nyilván mindent meg lehet magyarázni. Hiszen Özvegy nem azért érkezett, hogy ártson nekik, sőt, inkább védte őket. Másrészt meg nem szabad lebecsülni az orosz tudósok képességeit sem.
De igen, ezek azért engem is zavartak. De ne aggódj, hamarosan emelkedni kezd a sorozat színvonala.
SithLord:
Üdv! Köszi a MKBA. 21.részét,Farek,talgaby! :worship: :worship:
Akcióban nem volt hiány ebben a részben.Ez tetszett,de több baki is becsúszott ebbe a kalandba(szerintem).Először is a Pókfejet ,hogy tudta Natasha hátulról meglepni úgy,hogy a pókösztön be sem indult?Aztán,hogy tud elhelyezni a Vasember páncélján bármilyen kütyüt,hogy azt Tony ne érzékelje?Kicsit aláteljesítettek ebben a sorozatban.Tudom,hogy fiatalabb korosztálynak szánják ezt a sorozatot,de ez a fentebb említettek lebutítása,nem?
Farek:
Hidd el, lesz azért Póki jobb is. ;)
Tony elismeri a tudást. Csak ne legyen nagyobb, mint az övé :P
Rég olvastam már a következő részeket, de emlékeim szerint nem lesz direkt folytatása. Bár Fekete Özvegy még feltűnik majd.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése