HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
A BA vagyok 03.:
Nova:
jó volt látni, hogy milyen jól együttműködtek Pókemberrel. Ez a történet az oldalon futó Nova Vol4 jelen pillanatban olvasható részei után játszódik? Csak a Világelme megjelenéséből ítélve. A történet vége is nagyon poénos lett. Ez az író páros vajon írt már Pókember sztorikat? Ha nem, akkor talán érdemes lenne kipróbálni.
Jogbajnok és Tűzcsillag:
végre kiderült, ki mozgatja a háttérből a szálakat, de nekem akkor is a rész tetszett a legjobban, mikor Vance és Angela "megbeszélték" a múltbeli másukkal, hogy miként-miért szakítottak.
Rája: a kedvenc elhanyagolt hősöm. Már egy másik oldalon is írtam, hogy szívesen olvasnék több történetet a szereplésével. Úgyhogy ennek nagyon örültem. Még akkor is, ha rövidebb volt, mint egy rája farok. :lol:
Hulk: mint egy Marvel-mini.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2014. Július 25., 13:45:41 ---...úgy látom, Farek fordított:...
--- Idézet vége ---
Ööö... nem tudom megítélni, ez most jó vagy rossz? :headscratch: :)
Remélem, tetszett a történet. Ha kell, szívesen ajánlok még a fent levők közül jó történeteket.
turkia:
Hú most választottam ki véletlenszerűen az egyik BA v1 történetet, éppen Darázs ajánlja fel Túlontúlinak a csatlakozást, Herkules válaszán nagyon jót nevettem, úgy látom, Farek fordított:
"Megcsalának füleim? Nem hiszem el az iménti őrült ajánlatot!" ;D Kapi pedig tőle szokatlanul (és nyilván tudtán kívül) egy poénos "Hagyjuk a színpadiaskodást, Herkules!" fordulattal hűti le. :D
Farek:
Ez a beszéd! :brow:
Na és mesélj, melyik történet (minisorozat, vagy a sima sorozaton belül) tetszett a legjobban? Hogy tetszett a BA kisokos? Érdekel minden visszajelzés, teljesen mindegy, hogy milyen régen kikerült történetről is van szó. Hiszen ha valaki csak talált ide és olvast őket végig, annak azok is új élmények.
uhrindam:
Na ennek örülök. :D Kivárom türelmesen. :) Egyébként igen, már megvolt, az ostromot még régebben a Marvel+-ból olvastam,a többit tőletek "pótoltam". :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése