HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (247/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: uhrindam - 2014. Július 27., 23:33:37 ---Úgy általában a kisokosokkal óvatosan bánok, nehogy elspoilerezzek valamit magamnak, így a BA kisokossal is hasonlóképp cselekedtem, de biztos nagyon jó az is. :D
--- Idézet vége ---
Akkor olvasd el úgy, hogy kihagyod a következő fejezeteket belőle:
A Bosszú Angyalai krónikája: 3-5. oldalak (1-2. oldalnak a borítót és a kreditet veszem.)
Bosszú Angyalai Top 25. "Ezt bosszuld meg!": 19-24. oldalak
A Bosszú Angyalai 101 tény "101 kis Bosszúangyal": 27-36. oldalok
Ki kicsoda: 63. a végéig

De szerintem a többit érdemes elolvasni. Vannak köztük rövid képregények, vicces listák (25 legbénább szuperhős; a halottak, akik állandóan feltámadnak, spoiler mentes érdekességek), szóval nem pusztán szikár tények és összefoglalók.

--- Idézetet írta: uhrindam - 2014. Július 27., 23:33:37 ---Egyébként a  fordítás és beírás minőségét mindig kiválónak találtam, kivéve talán a Semic-Marvel Extra scaneknél, bár ez nem a ti hibátok.  ;)

--- Idézet vége ---
Ööö... melyekre gondolsz? Mert az Ostrom új fordítás és beírás, nem a Semices.  :nezze:

uhrindam:
Köszönöm az új BA vagyok történeteket, nagyon tetszettek! :)

Egy régebbi kérdésre válaszolva:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Július 24., 00:19:47 ---Ez a beszéd!  :brow:

Na és mesélj, melyik történet (minisorozat, vagy a sima sorozaton belül) tetszett a legjobban? Hogy tetszett a BA kisokos? Érdekel minden visszajelzés, teljesen mindegy, hogy milyen régen kikerült történetről is van szó. Hiszen ha valaki csak talált ide és olvast őket végig, annak azok is új élmények.

--- Idézet vége ---

Igazából úgy az egész BA a kedvencem, bár az Ostrom az kifejezetten az, és a Fullánk-őrület dolog is nagyon tetszett. :D Úgy általában a kisokosokkal óvatosan bánok, nehogy elspoilerezzek valamit magamnak, így a BA kisokossal is hasonlóképp cselekedtem, de biztos nagyon jó az is. :D Egyébként jobban kedvelem az újabb történeteket, a "retro" korai BA számok annnyira nem tudnak lázbahozni, némelyik eléggé buta történettel rendelkezik, ám csemegének jók azok is.
Egyébként a  fordítás és beírás minőségét mindig kiválónak találtam, kivéve talán a Semic-Marvel Extra scaneknél, bár ez nem a ti hibátok.  ;)

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Július 27., 21:01:05 ---Nehéz belőni Novát.
--- Idézet vége ---
Ja. Baromira gyors.  ;D

talgaby:
Nehéz belőni Novát. Akkoriban éppen a Thanos Imperative-val volt elfoglalva.

Farek:
Nem tudom, hogy pontosan Nova melyik időszakában lehetett. talán talgaby el tudja helyezni. De igen, valószínűleg akkortájt.

Rájával hamarosan összefuthatsz a visszatérő fősorozat oldalain, bár főszerepet továbbra sem játszik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése